Heeft u rap een klein geldbedrag nodig zodat u snel een rekening kunt betalen of om de maand te kunnen overbruggen? Er zijn meerdere mogelijkheden om gauw aan een beetje geld te komen. Zo kunt u misschien wat lenen van een goede vriend of een klein kredietje afsluiten. Geld lenen van vrienden doet niemand echter graag. En een klein krediet afsluiten vanaf €500 tot €1000 euro is meestal niet mogelijk. Bij de meeste leningen kunt u pas vanaf €2500 lenen. In dit geval is een minilening afsluiten de beste optie. Dit zijn piepkleine kredietjes met een superkorte looptijd vanaf 28 dagen tot maximaal 60 dagen.

Santander krediet

Minilening voor €500 tot €1000

Wie heeft er in zijn of haar leven nog nooit een moment gehad dat het financieel een beetje tegenzat? Misschien als student of toen er gezinsuitbreiding op komst was en u allerlei spullen voor de baby moest aanschaffen. Of toen er een belangrijk apparaat in huis het begaf…. Misschien komt u op dit moment ook een paar honderd euro tekort en moet u nog enkele dagen wachten voordat het loon wordt overgemaakt. In dat geval kan een minilening uitkomst bieden. Dit zijn leningen die o.a. door Ferratum in België worden aangeboden. U leent tot maximaal 1000 euro en betaalt dit binnen een paar weken weer terug. U betaalt een vaste vergoeding per leningaanvraag. Bijkomend voordeel is de aanbieders van deze kleine kredieten niet uw gegevens op de zwarte lijst kunnen inzien.

Direct geld op de rekening

Bovendien wordt het geld vrijwel direct op uw rekening gestort. Aanvragen dient u online in. U vult alle gegevens in en scant belangrijke papieren in zoals uw laatste loonstrookje en maakt een kopie van uw paspoort of rijbewijs. Als uw aanvraag is goedgekeurd, dan staat het geld er meestal binnen 24 uur op.

Duur, dat wel…

Een nadeel van minileningen is dat het een dure vorm van geld lenen is… De hoogte van de rente is omgerekend plus minus 14%. En lost u niet op tijd af, dan komt daar ook nog eens een boete overheen.

Comfort loan NL Image Banner 728 x 90

Wie kan een beetje geld lenen?

  • Een ieder met de Belgische nationaliteit;
  • Vanaf een leeftijd van 21 jaar;
  • Iedereen met een vast inkomen uit werk;
  • Een ieder met een Belgische bankrekening.
Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be