Bent u van plan een onderneming te starten? Niet alleen kandidaat ondernemers kunnen een microkrediet aanvragen maar dit krediet blijkt ook bij ervaren ondernemers in trek te zijn. U kunt voor dat krediet in België terecht bij een aantal aanbieders, waaronder bij Impulskrediet. Voor een zakelijk microkrediet moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Meer informatie over deze leningen voor ondernemers vindt u hieronder.

Enkele duizenden euro’s lenen met microkrediet voor ondernemers

Een microkrediet voor starters en ervaren ondernemers gaat tot maximaal €25.000. Tenminste, dat is het maximale leenbedrag bij Impulskrediet. U kan als ondernemer gebruik maken van een dergelijke minikrediet als u ten eerste een goed idee heeft en ten tweede met een goed ondernemingsplan komt. Deze moet financieel onderbouwt zijn. U kunt met een dergelijk klein, zakelijke kredietje uw eigen onderneming starten, een idee verder uitbouwen of een bestaande onderneming verder uitbouwen.Klein zakelijk krediet bij bank moeilijk af te sluiten

Bij reguliere banken en kredietverstrekkers is het gewoonweg onmogelijk voor startende ondernemers om een lening af te sluiten. De meeste banken zijn huiverig om geld uit te lenen voor startups. Sowieso staan geldverstrekkers niet te springen bij het uitlenen van geld aan kleine ondernemingen. En al helemaal niet als u ondernemer bent in een lastige sector. Of al eens failliet bent gegaan. Bij het bedrijf Impulskrediet maakt u wel kans van slagen! U dient gewoon met een goed plan te komen en een gesprek aan te vragen. U hoeft geen overweldigende jaarcijfers aan te tonen en al helemaal geen enorme winst te boeken. Impulskrediet beoordeelt de aanvraag op basis van de slaagkansen van je idee en/of project.

Wie kan een zakelijke microkrediet aanvragen?

  • Rechtspersonen;
  • Zelfstandigen in hoofdberoep;
  • Zelfstandigen in bijberoep.

Rente geld lenen bij Impulskrediet: De actuele rente in 2017 bedraagt 6%.
U kan maximaal lenen: €25.000.

Gratis begeleiding voor vrijwilligers

Als u een krediet aanvraagt bij deze kredietverstrekker voor zelfstandigen, dan kunt u gebruik maken van 2 jaar gratis begeleiding door een vrijwilliger. De vrijwilligers hebben ervaring in het ondernemerschap en coachen u waar nodig. Zo kunt u samen met uw persoonlijke coach bijvoorbeeld uw ondernemersplan doornemen. En hij/zij geeft adviezen en tips waar nodig.