Krediet op afbetaling:

Verreweg de belangrijkste vormen van geld lenen is de lening op afbetaling. Met de lening op afbetaling leent u tegen een vast rentepercentage en een vast maandbedrag. Het mooiste van het krediet op afbetaling is dat u vooraf weet waar u aan toe bent. U leent tegen een vast bedrag en een vast maandtermijn. U betaald iedere maand rente en aflossing. Natuurlijk zijn er nog meer vormen van geld lenen.
Bij het krediet op afbetaling krijgt u niet te maken met een stijgende rente omdat de rente voor u is vastgezet. U heeft hierdoor echt absolute zekerheid. Belangrijk is om de looptijd van uw krediet af te stemmen op de verwachte levensduur van hetgeen waar u de lening voor aangaat. Wilt u geld lenen voor een auto en verwacht u dat deze 4 jaar meegaat? Sluit uw lening dan af voor een looptijd van 4 jaar of korter. Dit zorgt ervoor dat u de lening heeft afbetaald als u de auto niet meer rijdt.

De Buy Way lening op afbetaling laat u toe om een bedrag te lenen dat varieert tussen € 1.250 en € 20.000 aan een rentevoet vanaf 4,39% Jaarlijks Kostenpercentage met een looptijd van minimum 12 maanden en maximum 48.Krediet op afbetaling oversluiten:

Een krediet op afbetaling oversluiten is niet altijd voordelig. Kijk bij het oversluiten van het krediet op afbetaling altijd goed naar de totaal terug te betalen kosten en de bijkomende kosten. Door deze bij elkaar op te tellen weet u precies wat de geldlening gaat kosten. Is het totaal terug te betalen bedrag hoger als u de lening gaat oversluiten? Dan moet u nog even goed nadenken om na te gaan of het oversluiten echt wel voordelen voor u op zal leveren. Maar er zijn nog meer vormen van geld lenen.


Flitskrediet:

Flitskredieten zijn kredieten die de afgelopen jaren behoorlijk in opkomst zijn. Het zijn kredieten tot een maximaal bedrag van € 500,- die u voor een korte periode leent. Bijvoorbeeld maximaal 30 dagen. De voorwaarden voor een flitskrediet zijn soepel.  Vaak staat het geld al, afhankelijk van uw bank, binnen 24 uur op uw rekening! Deze vormen van geld lenen zijn niet dus zeer snelle vormen van geld lenen!
De buyway line vanaf 1250 euro: Simuleer uw lening

Geldreserve Maestro van Cetelem vanaf 1250 euro: Cetelem Maestro Revolving kaart

De autolening

Op zoek naar een lening voor een nieuwe of tweede hands auto ?

Meer leningen voor een auto

Kredietkaart

Alle creditcards

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be