Als je onlangs veel geld geïnvesteerd hebt in een nieuwe fiets of van plan bent dit binnenkort te doen, is het slim om een Omniumverzekering Fiets (of fietsverzekering) te nemen.

Je wil er toch zo lang en zoveel mogelijk plezier aan beleven? Met een fietsverzekering ben je gedekt als je fiets gestolen wordt of beschadigd is door een ongeval of een poging tot diefstal.


Voordelen van de fietsomnium bij DVV

 1. Uitbetaling bij diefstal
  Heb je je fiets op slot gedaan en is hij toch gestolen? Dan betalen we je terug. Je kiest zelf je nieuwe fiets. Let wel: er wordt een afschrijvingstabel toegepast, zoals voor de omnium van je auto, bvb.
 2. Geen franchise bij schade
  Alle schade (door een val, een ongeval of een poging tot diefstal) hoger dan 100 euro wordt terugbetaald. Als het bedrag kleiner is, komt DVV niet tussen.
 3. In de hele wereld
  Zodra je van de stoep rijdt bij jou thuis geldt de fietsverzekering. In gans België, maar ook in het buitenland.
 4. Voor fietsen van maximaal 1 jaar oud
  Zowel stadsfietsen, elektrische fietsen tot 250 watt en die max. 25 km/u rijden, racefietsen en mountainbikes van maximaal 1 jaar oud kunnen verzekerd worden. Let wel: wielerwedstrijden worden niet gedekt.
 5. Vaste accessoires ook verzekerd
  Heb je juist state of the art wielen gekocht? Je kan ze ook laten verzekeren als vaste accessoires mits een bijkomende premie. Afneembare accessoires (zoals een fiets-GPS) worden niet gedekt.

Let op: deze fietsverzekering vergoedt jouw lichamelijke schade niet, net zomin als de lichamelijke of materiële schade van de tegenpartij.

Wilt u snel geholpen worden als je een probleem hebt met je fiets door een ongeval, pech of diefstal.?

Bij DVV kan je op de fietsbijstand intekenen voor je:

 • Stadsfiets
 • Elektrische fiets
 • Racefiets
 • Plooifiets
 • Mountainbike
 • Bakfiets
 • Handbike
 • Bromfiets of scooter tot en met 125 cc

Incl. psychologische bijstand, Uitgebreide dekking en Gratis voor trouwe klanten (minstens een product aangekocht in 3 van de 4 volgende categorieën: brand, auto, familiale en/of levensverzekering.)

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be