De Beobank Mastercard is een enorm gewaardeerde creditcard in België

.
De Beobank Mastercard is door de goede voorwaarden en transparantie vooral zeer geliefd bij mensen die geregeld op reis of zakenreis gaan. Het betalen met deze kaart is zeer eenvoudig, en kan gemakkelijk overal ter wereld zonder moeite en ook nog eens heel veilig. Wanneer je veel reist zul je wel merken dat het hebben van een kredietkaart bijna een absolute must is in sommige landen. Met een Beobank Mastercard loop je dan ook nooit meer het risico dat je ergens in het buitenland bent, en je maar met heel veel moeite kunt betalen bij een bedrijf of winkel. Een Beobank Mastercard brengt nog veel meer voordelen, dan alleen het feit dat je gemakkelijk in het buitenland kunt betalen, je krijgt namelijk wanneer je nu een kredietkaart aanvraagt ook nog eens €5,- korting op een gekocht artikel.
Voor wie is een Beobank Mastercard nog meer interessant?

Een kredietkaart is in feite altijd wel interessant om te hebben, en te gebruiken. Zo is bijvoorbeeld de aankoopverzekering die je bij de Beobank Mastercard krijgt ook een enorm voordeel, ieder product dat je namelijk koopt is verzekerd en vooral wanneer je online inkopen doet kan dit heel handig zijn, en is het ook één van de veiligste manieren van online betalen.
Een kredietkaart hoeft dus niet per definitie enkel interessant te zijn voor mensen die veel reizen, maar kan ook erg interessant zijn voor bijvoorbeeld studenten en mensen die geregeld online aankopen doen.

Er zijn nog enkele voordelen
Natuurlijk zijn er nog wel meer voordelen te noemen, en een ander interessant en vooral ook belangrijk voordeel is bijvoorbeeld het feit dat je bij Beobank je gebruikte krediet in flexibele termijnen kunt terugbetalen.

Natuurlijk is een kredietkaart tegelijk een lening die je aangaat, maar het mooie is dat je slechts betaald over het bedrag dat je gebruikt hebt. Wanneer je dus bijvoorbeeld een krediet mag gebruiken van €3000,- en je daar maar €500,- daadwerkelijk van gebruikt, dan betaal je slechts over de gebruikte €500,- een maandelijks bedrag terug. Dit bedrag komt over het algemeen neer op 1/18e. Dit is vervolgens het bedrag dat je maandelijks terugbetaald, en zelfs al wil je het bedrag in 1 keer betalen dan is dit bij Beobank geen enkel probleem.

Hoeveel kun je lenen?
Wanneer je een Beobank Mastercard aanvraagt, dan zal er gekeken worden naar een aantal zaken zoals bijvoorbeeld het inkomen. Beobank wil graag dat haar klanten het krediet ook kunnen terugbetalen, en hier ook niet door in de problemen zullen komen. Daarom wordt er vooraf een krediet bedrag afgesproken, en natuurlijk hoeft dit bedrag niet volledig gebruikt te worden maar het is wel handig wanneer je het nodig hebt.

Controle over de rekening
Als klant wil je natuurlijk alle controle hebben over je rekeningen, en zo dus ook over je creditcard. Speciaal hiervoor beschikt de Beobank over Beobank online. Hier kunnen klanten 24/7 hun rekening bekijken, en zo de uitgaven in de gaten houden. Naast Beobank Online is er als aanvulling ook nog een keer Beobank Alert, die je belangrijke zaken over je rekening direct laat weten per sms of e-mail zodat je nog meer controle hebt.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be