Reis je vaak, zakelijk of privé?

Dan zal het zeker al zijn opgevallen dat het in sommige landen vaak lastig is om te betalen met een Belgische bankpas, of om bijvoorbeeld geld op te nemen in het buitenland met een normale pas.

Onder andere voor deze redenen zijn creditcards in het leven geroepen. In het buitenland, vooral de Verenigde Staten wordt hier ook al jarenlang dankbaar gebruik van gemaakt, maar in België en de rest van Europa is het gebruik van creditcards nooit echt in geweest terwijl deze kaarten juist nu best wel interessant kunnen zijn. Vandaag de dag reizen we allemaal vaker, en doen we vooral veel aan online inkopen. En dan valt vaak toch bij beide gevallen op dat betalen soms nog weleens lastig kan zijn, op reis vooral buiten Europa en op het internet vooral wanneer we producten kopen van bedrijven uit bijvoorbeeld Amerika.
Op vakantie betalen met een Beobank World Travel Mastercard
Deze kredietkaart is natuurlijk voornamelijk gericht op mensen die regelmatig reizen, en dit is dan ook terug te vinden in de kortingen die je kunt krijgen met deze kaart maar ondanks de kortingen is betalen in het buitenland natuurlijk alsnog de drijfveer.

Wanneer je in het buitenland bent, wil je je natuurlijk niet druk maken over geld opnemen of betalen in een winkel en wil je vooral dat dit zo eenvoudig mogelijk verloopt. Met de Beobank World Travel Mastercard kun je maar liefst betalen in 22miljoen winkels wereldwijd, en geld opnemen bij maar liefst 1miljoen geldautomaten wereldwijd. Zelfs betalingen aan de andere kant van de wereld zijn veilig, en ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van verlengde garantie en de uitgebreide aankoopverzekering zodat winkelen ook aangenamer en veiliger wordt.

Online betalen met de Beobank World Travel Mastercard
Doe je naast reizen ook nog veel aan online shoppen, en twijfel je vaak over de veiligheid van webshops, of bijvoorbeeld over bedrijven uit het buitenland waar je inkopen wilt doen? Dan kun je met je kredietkaart ook nog eens veilig online betalen! Ook bij online betaling met je kaart geniet je van de aankoopbescherming bij inkopen vanaf €50. Met deze bescherming ben je verzekerd tegen bijvoorbeeld fraude, maar ook tegen schade aan de bestelde producten en ga zo maar door. Je kunt dus ook een stuk veiliger online shoppen!

Kortingen op reizen

Deze kredietkaart is voornamelijk bedoelt voor mensen die veel reizen, en reis je niet zo erg vaak dan is het natuurlijk alsnog een mooie aanvulling om korting te hebben op reizen wanneer je het wel doet.

De Beobank World Travel Mastercard werkt met een spaarsysteem, en bij iedere reis die je regelt met behulp van de kredietkaart of dit nu een vliegreis of treinreis is spaar je automatisch World Travel Miles. Heb je uiteindelijk voldoende miles gespaard, dan kun je deze miles omzetten in een reis met een bestemming naar keuze. Als bonus krijg na aanvraag van deze kredietkaart een bonus van €50 en 50,000 miles! Die je direct kunt besteden zodra de kaart bruikbaar is gemaakt.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be