Geld lenen Cetelem

Cetelem is naar eigen zeggen nummer 1 voor consumentenkrediet in België. Ze hebben meer dan 1 miljoen klanten per dag die hen weer vertrouwen. Het is een filiaal van BNP Paribas. Ze zijn gespecialiseerd in consumenten krediet.

 • Cetelem is een filiaal van BNP Paribas;
 • Cetelem is een financiële instelling die gespecialiseerd is in consumentenkrediet;
 • Cetelem past zich perfect aan, aan uw behoeften;
 • Cetelem voldoet aan strenge kwaliteitseisen;
 • Ze handelen in alle openheid en eerlijkheid;
 • Ze werken met de grootste discretie;
 • Cetelem respecteert de strenge deontologische en ethische code.
Geldreserve bij Cetelem

Cetelem geldreserve: voor al uw onvoorziene en voorziene uitgaven. Met een Cetelem geldreserve kunt u zelfstandig, zonder verantwoording en snel al uw geld besteden. Als u het geldreserve niet gebruikt kost het ook niets. Het geldreserve helpt u voor al uw verwachte en niet verwachte uitgaven. Het maakt niet uit waarvoor het besteed wordt, Cetelem geldreserve helpt u het hele jaar door om uw budget in evenwicht te houden. Het bedrag dat wordt terugbetaald kan later altijd weer worden opgenomen zonder dat u hierover verantwoording hoeft af te leggen. Er worden geen vaste kosten betaald voor de Cetelem kaart. Als hij niet wordt gebruikt betaalt u ook niks. De kosten van de kaart en de interestkosten worden berekend op basis van een jaarlijks kostenpercentage.

De JKP voor een Cetelem kaart is ongeveer 12,5%. Maar dit kan verschillen als er meer of minder geld op de kaart staat. Cetelem zorgt ervoor dat er online een overschrijven kan worden aangevraagd naar de lopende rekening van de klant. Binnen 48 uur wordt het bedrag op de rekening gestort. Dit geld ook voor grote bedragen. Cash Transfer betekent dat de klant kan bellen naar een nummer. Ook nu wordt er binnen 48 uur geld overgemaakt naar de lopende rekening van de klant. In de winkel kunt u uw kaart gebruiken in alle bankcontact betaalterminals. Voor kleine uitgaven in een winkel kunt u de Proton-functie van uw Cetelem kaart gebruiken.

Iedere maand krijgt de klant van Cetelem een overzicht van zijn of haar rekening en uitgaven. Afhankelijk van het bedrag dat van de geldreserve is gebruikt moet er ongeveer 25 euro per maand terugbetaald worden. De terugbetaling gebeurd via een overschrijving vanaf de gebruikelijke bankrekening van de klant. U kunt ook een verzekering afsluiten over de Cetelem kaart. Hierdoor bent u dan gedekt in geval van arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering verzekert eventueel ook familie en kinderen in het geval van overlijden. Bovenop deze verzekering kan er ook nog een verzekering voor de partner worden aangevraagd. Hierdoor is iedereen perfect gedekt mocht er wat gebeuren.

Overzicht producten van Cetelem

Een persoonlijke lening. Heeft u bijvoorbeeld een huwelijk, geboorte of heeft u gewoon geld nodig? Dan kunt u voor de persoonlijke lening kiezen. Hierbij hoeft u zich niet te verantwoorden waar u het geld aan gaat besteden. Als u hiervoor kiest vraagt Cetelem om een aantal gegevens in te vullen. Het gaat hierbij om de duur van de lening en hoeveel geld u wilt lenen. Zodra u dit heeft ingevuld heeft Cetelem een aanbieding voor u op maat gemaakt. Hierdoor is deze lening dus heel erg persoonlijk.
Een lening voor een verbouwing. Een nieuwe verwarming, isolatie, keuken, badkamer, tuin of een heel nieuw huis? Dan is deze lening geschikt voor u. Ook hierbij vraagt Cetelem of u kunt invullen om hoeveel geld het gaat en hoelang de lening gaat duren. Uiteindelijk komt ook hieruit een persoonlijk advies gerold. Kies voor de ecolening of de renovatielening.

 • Autolening. Heeft u een nieuwe auto, directiewagen of tweedehandse auto nodig? Dan is dit de lening die bij u past. Net als bij de andere leningen moet u hier invullen hoeveel geld u wilt lenen en hoelang de verzekering gaat duren. Dan komt er een bedrag uit wat u maandelijks moet aflossen.

 • Motorlening. Ik ben van plan een motor te kopen om vrijuit rond te kunnen rijden in de openlucht, om de files te omzeilen en overal te kunnen parkeren. Maar niet tot elke prijs!
  Ik wil de beste aankoopvoorwaarden én de beste financiële partner. Een partner op wie ik kan rekenen. Dankzij Cetelem is dat nu eindelijk mogelijk! Ik kan een motorlening krijgen die echt aan mijn behoeften beantwoordt.
 • Lening voor uw huwelijk
 • Lening voor meubels
 • Studielening
 • Lening voor een nieuwe fiets
 • Lening voor een Mobilhome
Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be