Bij Beobank is het mogelijk om de Beobank Visa kaart aan te vragen.

Beobank is enorm bezig om kredietkaarten in België aantrekkelijker en haalbaar te maken voor consumenten, en daar plukt de consument dan ook de vruchten van.Overal ter wereld betaalgemak
Met Beobank Visa kun je gemakkelijk overal ter wereld betalen. Deze kaart dekt 22miljoen winkels en je kunt er geld mee opnemen bij 1miljoen pinautomaten. Met een Visa kaart hoef je dus ook nooit meer te zoeken naar een pinautomaat waar je geld kunt opnemen, je kunt dit namelijk met deze pas vrijwel overal en ook zijn je aankopen verzekerd met deze kaart.

Flexibiliteit
Haast alle kaarten van Beobank bieden een zeker flexibiliteit, en zo is dat ook bij de Beobank Visa kaart. Met deze kaart kun je bijvoorbeeld een kredietopening aangaan van €2000 die je vervolgens in kleinere gedeeltes kunt terugbetalen, zo voorkom je onaangename verrassingen.

Naast je huidige rekening
Voor het aanvragen van een kredietkaart is het niet nodig om daarnaast ook nog een andere rekening te openen bij Beobank. Je kunt alles eenvoudig vanaf de kredietrekening doen, en je normale rekening ernaast houden of dit nu bij de Beobank is of bij een andere bank.

Korting op online aankopen
We hebben dit voordeel al genoemd in het begin van dit artikel, maar omdat dit toch wel een heel interessant is vermelden we hem nog een keer. Je krijgt namelijk met deze kaart 3% korting op al je online aankopen ( zolang je maar betaald met de Beobank Visa ). Je kunt dus niet alleen gemakkelijk online betalen, maar als je aankopen zijn verzekerd en je krijgt ook nog een keer een korting van 3%.

Volledige controle over je rekening
Beobank heeft een handig online portal waarop klanten gemakkelijk online hun rekening in de gaten kunnen houden. Wanneer je dus een kredietrekening afsluit bij Beobank zul je ook toegang krijgen tot deze portal waarop je de rekening in de gaten kunt houden. Met Beobank Alert krijg je meldingen over je kaart per email en sms wanneer er iets bijzonders aan de hand is, en op deze manier weet je altijd wat er met je kaart gebeurd en heb je samen met Beobank Online volledige controle over de rekening.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be