Kies voor een persoonlijke lening via een van de partners van kredietje.be en geniet van hun interessante tarieven.

Profiteer van de persoonlijke lening van Beobank voor 4.49%. Cofidis biedt ook de persoonlijke lening aan voor 3.99%. Een uitzonderlijke tarief. Profiteer er snel van ! Bekijk ook eens de persoonlijke lening van Santander Consumer Finance

Vraag online 24/7 uw lening aan. Kies een echt voordelige partner!  Dit kan dat eenvoudig en leent u per post of via het internet. Wij zoeken voor u alle aanbiedingen met de goedkoopste tarieven uit voor de persoonlijke lening die bij u past. U bepaalt zelf hoeveel geld u nodig hebt. Kijk ook op onze vergelijking op goedkoopste persoonlijke lening.

Ons aanbod persoonlijke leningen:

Beobank
heeft een van de laagste rentes. Een persoonlijke lening tegen 4.49% JKP. Dat percentage heet ook wel JKP en staat voor Jaarlijks Kosten Percentage. Het betekent dat je per jaar 4.99% interest op het uitstaande bedrag betaalt. Beobank is op dit moment een van de goedkoopste aanbieders.

Cofidis biedt een persoonlijke lening om u op elk moment te helpen, vanaf 3,99% JKP. Actueel rente overzicht Cofidis.Buyway biedt een persoonlijke lening aan vanaf 4,39% JKP.
Santander Consumer Finance biedt u een persoonlijke lening vanaf 5,5% JKP.

Santander krediet

Cetelem uw krediet aanvraag in enkele klikken en 24 uur per dag 4.95% JKP.