Geld lenen bij Cofidis

Cofidis is al 28 jaar specialist in krediet op afstand. Hiermee zijn ze nummer 1 in consumptiekrediet via het internet. Ze hebben 670.000 klanten en er staan altijd 350 medewerkers voor u klaar. Op de site leest u wat er nog meer over Cofidis verteld kan worden. Wij vertellen u in dit artikel ook wat meer over Cofidis.


Wie is Cofidis?
Cofidis is een tussenpersoon die gespecialiseerd is in krediet op afstand. Maar ze kennen ook de waarde van rechtstreeks contact met de klanten. Hierdoor kunnen ze aanpassen naar verwachtingen en kunnen ze vragen beter beantwoorden. Ook is het makkelijker om zo de behoeften van de klant beter te vervullen. Elke klant kan na zijn goedkeuring van de kredietaanvraag vragen om een bezoek bij hem of haar thuis. Dan komt er een adviseur van Cofidis langs om de klant te begeleiden bij het invullen van het contract en het verzenden van de bewijsstukken. Deze afspraak met een adviseur aan huis geeft u de kans om te genieten van een grotere nabijheid tijdens het uitwisselen van gedachten met de Cofidis adviseur. Dus in plaats van tegenover een machine te zitten en te spreken met iemand die u niet kunt zien, via de mail bijvoorbeeld, krijgt u bij Cofidis de mogelijkheid om uw adviseur echt te leren kennen. En met hem of haar echt een relatie op te bouwen. Hierdoor krijgt u zelf ook een veel geruststellender gevoel bij Cofidis.

Wat doet Cofidis?
Snelle service. Als de adviseur langs komt bent u er zeker van dat uw contract perfect wordt ingevuld zonder vergissingen of fouten. Hierdoor worden eventuele extra wachttijden vermeden bij het behandelen van uw dossier. Als laatste zal uw adviseur het ingevulde contract direct na de afspraak inleveren bij Cofidis. Er is dus geen verzendingstermijn verbonden aan het contract.Gepersonaliseerd advies. Als de adviseur langskomt stelt hij al zijn ervaring en kennis tot uw verschikking. En hij zal u in functie wegwijs maken bij het kiezen van de mogelijkheden. Dit verschilt namelijk per persoon dus daarom vindt Cofidis het belangrijk dat dit zo persoonlijk gebeurd. U wordt bijvoorbeeld geholpen bij het kiezen van een aan uw behoeften aangepaste verzekering.

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in het krediet op afstand verlenen gaat Cofidis opzoek naar een krediet of verzekering met de beste voorwaarden. Hieronder vallen: geldreserven, persoonlijke lening, autolening, renovatie-lening, Mastercard van Cofidis, hergroeperen van kredieten en Partner Card.

Geld lenen bij Cofidis
Cofidis zegt dat geld lenen eigenlijk heel eenvoudig is. Daarnaast biedt Cofidis voor al haar leningen en kredieten ook nog een rentevoordeel. Hierdoor kunt u nog voordeliger geld lenen. Een gepersonaliseerde aanpak. De experts bij Cofidis staan klaar om u te helpen bij uw kredietaanvraag en zij geven u gepersonaliseerde informatie en oplossingen over uw vragen. Zonder verplaatsing. Er staan verschillende consulenten voor u klaar om u te begeleiden. Deze zijn aanwezig van maandag tot vrijdag van 8:00-20:00 en op zaterdag van 9:00-17:00. Klantenruimte 24u/24u. U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag in realtime uw rekening uittreksels, uitgaven terugbetalingen en maandelijkse aflossingen volgen. Beveiliging en vertrouwelijkheid. De aanvraagformulieren die op de site terug te vinden zijn, zijn beveiligd met een coderingssysteem. Cofidis garandeert hiermee de vertrouwelijkheid van de doorgegeven informatie van de klant naar Cofidis. Ook de informatie die wordt doorgegeven is beveiligd.

De mastercard gold van Cofidis
Haal overal in België en in het buitenland geld af zonder transactiekosten te betalen !
U kunt uw kaart gebruiken in alle banken, winkels en op het internet, zowel in België als in het buitenland. U betaalt geen kosten als u geld afhaalt. U gebruik uw kredietopening zonder te moeten uitleggen wat u ermee doet. U bent dus volledig onafhankelijk. Wanneer u dat wilt, kunt uw krediet volledig of gedeeltelijk terugbetalen, zonder kosten.

Waar staat Cofidis voor?
Cofidis staat voor een perfecte service naar de klant toe. Ook willen zij dat geld lenen eenvoudig, voordelig en betrouwbaar is. Hierdoor bieden zij de service aan dat de adviseurs aan huis komen. Het grootste voordeel hiervan is dat u persoonlijk al uw vragen kunt stellen en dat deze ook direct beantwoord worden. Ook worden nu meteen de gevraagde formulieren perfect ingevuld zodat dit meteen allemaal geregeld is. De adviseur levert persoonlijke informatie op maat aan de hand van de behoeften van de klant. Ze bieden verschillende producten aan waardoor er altijd voor iedereen een geschikt product te vinden is bij Cofidis. Ze vinden het heel erg belangrijk dat iedereen een product op maat krijgt en dat alles gepersonaliseerd is. Dat is waarom zij al deze extra’s aanbieden.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be