Als student zijnde is het leven al duur genoeg

Je hebt af en toe een klein duwtje in de rug nodig of kom je soms voor uitgaven te staan die op dat moment niet uitkomen. Natuurlijk gebeurd dit iedereen weleens, maar als student zijnde kan het weleens extra lastig zijn en vooral wanneer je op korte termijn dat kleine extraatje nodig hebt.

Speciaal hiervoor heeft Beobank de Beobank Visa Student in het assortiment aan kredietkaarten opgenomen. Deze kredietkaart is een speciale kaart die speciaal bedoeld voor studenten zodat ze in eerste instantie geld ter beschikking hebben indien nodig, en tegelijkertijd niet enorm in de problemen kunnen komen door de kredietrekening. Een lager krediet moet ervoor zorgen dat studenten de kosten van een Beobank Visa Student ook aan kunnen, en daardoor is de kredietopening €750 wat een bedrag is dat ook een student zou moeten kunnen terugbetalen.
Voordelen Beobank Visa Student
Een Beobank Visa Student creditcard heeft vele voordelen voor studenten. Zoals hierboven al genoemd betreft het een kleine kredietkaart met een kleiner krediet dan dat er bij normale kaarten van toepassing is, zo is het vrijwel uit te sluiten dat studenten in de problemen komen door deze kaart.
Naast het feit dat de kaart is aangepast voor studenten, is er ook rekening gehouden met overige behoeften zoals reizen en online winkelen wat ook mogelijk is zonder beperkingen.
Een ander voordeel is de flexibele terugbetalingsregeling zoals deze op de meeste kredietkaarten van Beobank van toepassing is. Ook bij de Beobank Visa Student kredietkaart betaal je 1/18 of 1/20 terug op het gebruikte krediet, met een minimum van €25.

Wereldwijd betaalmiddel
Ga je studeren in het buitenland, of gewoon op vakantie? Ook in het buitenland kan deze kaart gebruikt worden, en eigenlijk is dit ook één van de redenen waarop de meeste mensen een creditcard aanvragen. Met de Beobank Visa Student kun je evenals bij andere kredietkaarten betalen bij ruim 22miljoen winkels wereldwijd, en geld opnemen bij ruim 1miljoen pinautomaten wereldwijd.
Met een kredietkaart kun je vrijwel overal terecht of dit nu in België is of in het buitenland, en mocht je in het buitenland gaan studeren dan is je betaalmiddel alvast geregeld!

Controle
Controle op een kredietkaart is belangrijk, zowel om te kunnen controleren hoe je rekening ervoor staat, maar ook de mogelijkheid om de rekening te kunnen blokkeren bij bijvoorbeeld fraude of diefstal. Met Beobank Online kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang krijgen tot je rekening, en zo realtime je uitgaven bekijken. Met Beobank Alert kun je een sms of email ontvangen die je waarschuwingen geven over je kredietrekening waarop je direct weer via Beobank online kunt inspelen.

Online winkelen
Met de Beobank Visa Student kun je alle online aankopen veilig doen met een aankoopbescherming, die aankoopbescherming beschermd je voor bijvoorbeeld aankopen die zoek raken of beschadigd raken tijdens het bezorgen. Je krijgt dus eigenlijk een extra garantie bovenop de garantie die je van een webwinkel krijgt, een kredietkaart is dan ook mede hierdoor één van de veiligste manieren voor online betalingen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be