Lenen zwarte lijst

Geld lenen wordt steeds lastiger. Lenen met zwarte lijst is zelfs een nog grotere uitdaging. Banken worden steeds strenger in het verstrekken van leningen. Reden hiervoor is onder andere dat de banken steeds meer geconfronteerd worden met strengere wet en regelgeving en steeds meer vermogen op hun balans moeten aanhouden. Lenen met zwarte lijst kan gelukkig nog wel. Geld lenen met zwarte lijst met onderpand is uiteraard nog altijd eenvoudiger dan geld lenen met zwarte lijst zonder onderpand!Lenen met de laagste rente

Wilt u toch bij een bank geld lenen maar niet te veel betalen dan hebben wij voor u een lening geselecteerd waarbij u geniet van een lage rente. Deze rente kan soms wel 5% lager liggen dan een lening bij een kredietmaatschappij welke niet kijkt naar een zwarte lijst registratie. Banken hebben te maken met een strengere wet en regelgeving. Hierdoor kijken ze strenger naar een krediet aanvraag, maar bieden door meer zekerheid een lagere rente.Waar kan ik wel geld lenen?

Als u op de zwarte lijst staan kunt u nog altijd geld lenen.  Er is namelijk geen toetsing bij de centrale voor kredieten aan particulieren (CKP) van de nationale bank van België. Hierdoor kunt u bij o.a. Creditvite ook nog terecht voor een geldlening.
Als u voorkomt op de zwarte lijst kunt u dus nog altijd terecht voor een geldlening. Het is niet 100% gegarandeerd dat u de lening zult krijgen echter het kan niet aan uw melding op de zwarte lijst liggen. Hier wordt namelijk niet naar gekeken. Meer info: www.zonderbankgeldlenen.be

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd nog gewoon een kleine lening aanvragen bij vrienden of kennissen. De zwarte lijst is dan absoluut geen probleem en u kunt daar te allen tijden terecht voor een lening. Verstandig is dit echter niet. Het zet vaak de verhoudingen onder druk waardoor u door het lenen van een klein beetje geld een goede vriendschap kunt verliezen. Lenen met zwarte lijst is eigenlijk nog steeds haalbaar. Geld lenen met zwarte lijst kan het best bij de aanbieders van de zogenoemde flitskredieten.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be