Studeer je, en wil je graag wat meer financieel gemak, zowel qua betalen als wanneer je even geld nodig hebt?

Wanneer je studeert komt het geregeld voor dat je een beetje krap zit, doordat alles al zo duur is en je weinig te besteden hebt omdat je maar een aantal uren kunt werken of full-time student bent.

Een Beobank Mastercard Student kan studenten hulp bieden op momenten dat ze het nodig hebben, en door de aangepaste kredietopening van €750,- wordt de kans dat ze in de problemen komen door deze kredietkaart ook een stuk kleiner. Veel studenten kunnen de maand maar net overbruggen, en het zou natuurlijk zonde zijn als ze door een kredietkaart onnodig in de problemen komen. Op de aangepaste kredietopening na krijgen studenten met de Beobank Mastercard student de zelfde mogelijkheden als bij een normale kaart, en zo zijn ook de voordelen nagenoeg hetzelfde.


Terugbetalen

Wanneer je in het bezit bent van een Beobank Mastercard Student, en hier dan ook gebruik van maakt dan is het natuurlijk belangrijk dat je op tijd de termijnbetalingen doet. Met een Beobank Mastercard Student betaal je maandelijks in termijnen van 1/18 of 1/20 je gebruikte krediet terug, dat je vervolgens weer gewoon kunt gebruiken.
De terugbetalingsregeling is flexibel, en daardoor ook interessant voor studenten omdat ze maandelijks maar een klein percentage hoeven terug te betalen van het daadwerkelijk geleende bedrag.

Betalen in het buitenland

Wanneer je op reis gaat kom je soms in landen waar het lastig is om te betalen met een normale bankpas. Wanneer je met een normale bankpas niet kunt betalen, kun je dit vaak wel met een creditcard.
Ook met een Beobank Mastercard Student kun je zowel in België als in het buitenland betalen, en dit is natuurlijk altijd handig wanneer je in het buitenland studeert of gaat studeren, of wanneer je gewoon op vakantie bent. Je kunt wereldwijd betalen bij zo’n 22miljoen winkels en geld opnemen bij zo’n 1miljoen automaten.

Veilig betalen

Bij de meeste kredietkaarten zit een verzekering die ervoor zorgt dat je altijd verzekerd bent wanneer je een product koopt in een winkel of op het internet. Bij de Beobank Mastercard Student zit een soortgelijke verzekering inbegrepen, wanneer je dus bij een fysieke winkel of een webwinkel betaalt via je creditcard verzeker je tegelijk het product dat je koopt.
Is het product stuk, of krijg je het product niet thuis geleverd ( bij online aankoop ) dan ben je hiervoor verzekerd. Op deze manier loop je weinig risico bij aankopen, en kun je gewoon online shoppen zonder je druk te hoeven maken.

Controle over je kredietkaart

Wanneer je 100% controle wilt hebben over je uitgaven en je kaart, dan zit je bij Beobank goed door het gemak van Beobank Online. Je kunt hiermee online alles bekijken over je rekening, en zo op de hoogte blijven van al je uitgaven. Indien je nog meer veiligheid wilt, kun je ook kiezen voor het gebruik van Beobank Alert. Met Beobank Alert krijg je informatie over je kredietrekening per sms of e-mail, wanneer er dus iets erg belangrijks is dan zul je hierover direct geïnformeerd worden

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be