De Beobank Extra World MasterCard

De Beobank Extra World Mastercard is inmiddels een erg bekende creditcard in België, en ook een zeer gewaardeerde kaart. Dat deze kaart bekend is en zeer gewaardeerd, heeft hij te danken aan de flexibiliteit en de mogelijkheden die hij biedt. Wanneer je dus op zoek bent naar een uitstekende mastercard, dan zal deze Beobank Extra World MasterCard zeker onder de mogelijkheden vallen. Deze kaart biedt zoals eerder al gezegd een groot aantal voordelen, welke we in dit artikel dan ook zeker aan bod zullen laten komen.
Wil je ook graag een kredietkaart, maar weet je nog niet precies welke en waar je deze wilt afsluiten? Wij geven er graag meer informatie over en vergelijken verschillende creditcards. Wanneer de Beobank niet helemaal bij je past zijn er natuurlijk nog genoeg andere creditcards die je zou kunnen overwegen.

De flexibiliteit van deze creditcard
Creditcards staan erom bekend dat je ze ook kunt gebruiken wanneer je even krap zit, en bij deze creditcard kun je bijvoorbeeld makkelijk €3000,- besteden en in tegenstelling tot andere aanbieders kun je het geleende bedrag ook nog eens aanvullen wanneer het jou uitkomt en ook hoeveel je maar wilt, zodat je zonder een enorme druk toch het geld kunt terugbetalen.

Online je rekening in de gaten houden
Via de Beobank Online kun je 24uur per dag en 7 dagen per week je kredietrekening in de gaten houden en met de Beobank Alert service weet je precies wat er gebeurd via een sms of e-mail. Op deze manieren is de rekening goed in de gaten te houden, en verlaag je het risico dat je uitgaven doet die hoger zijn dan je aan kunt.

Overal ter wereld beschikbaar
Met de Beobank Extra World Mastercard blijven er weinig drempels over. Je kunt met deze kaart namelijk overal ter wereld betalen op een comfortabele en veilige manier. Waar andere kaarten in het buitenland nogal een enkele keer falen, doet deze kaart dat niet zodat je zonder zorgen op zakenreis op vakantie kunt en daarnaast zijn ook al uw aankopen beschermd door middel van een verzekering.

Kortingen
Wanneer je een Beobank Extra World Mastercard aanvraagt geniet je niet alleen van voordelen zoals het betaalgemak en de flexibiliteit, je kunt namelijk ook nog eens korting krijgen op je aankopen. Als aanbieding geeft Beobank de eerste 3 maanden 3% korting op je aankopen, en daarna 1% korting op alle aankopen > 100 euro en 0.5% op alle aankopen < 100 euro. Dit is dus altijd shoppen met korting!

Zeer lage jaarlijkse bijdrage
Bij veel banken betaal je maandelijks een paar euro, en dit komt dan al gauw uit op zo’n €20 per jaar. Maar bij een Beobank Extra World MasterCard betaal je een stuk minder, en ben je slechts 1 keer per jaar €5,- kwijt. In vergelijking met andere rekeningen is dit een zeer laag bedrag, en je krijgt er ook nog een hoop extra gemakken voor terug.
Het eerste jaar krijg je deze €5 teruggestort als welkoms aanbieding. Dit waren een aantal van de vele voordelen die deze kaart biedt, en natuurlijk zijn er zo nog wel een aantal voordelen en die kun je vinden op deze website en op de website van Beobank.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be