Bereken uw premie voor uw autoverzekering makkelijk online. Vereenvoudig het vergelijken van verzekeringen.

Vul in enkele minuten één vragenlijst in en wij ondervragen de verzekeraars om u de gelegenheid te geven de verzekeringsoffertes te vergelijken (prijs, vrijstellingen, waarborgen).

Vergelijk, kies en bespaar op verzekeringen. Een gratis, snel en efficiënte vergelijking van verzekeringen.

Wat hebt u nodig om uw autoverzekering te kunnen berekenen?
– de uitreikingsdatum van uw rijbewijs (maand/jaar)
– de bonus-malus van uw huidige autoverzekering
– de datum van de inverkeerstelling van uw wagen (maand/jaar)
de vervaldatum van uw huidig autoverzekeringscontract
– de datum van uw schadegevallen gedurende de laatste 5 jaren (maand/jaar)

Hoe werkt het berekenen van een autoverzekering?
– U vult één formulier in in minder dan 5 minuten
– U vergelijkt onmiddellijk de offertes van de verzekeraars op éénzelfde simulatiescherm
– U kies een of meerdere verzekeraars en u kan een gepersonaliseerde offerte vragen
– De verzekeraar(s) van uw keuze neemt zo snel mogelijk terug contact op met u met een voordelige offerte.

De BA autoverzekering van DVV biedt je heel wat mooie extra’s

Daarom neem je een autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid bij DVV

Mijn voordelen:

  • Uitstekende voorwaarden voor goede chauffeurs
  • Snelle service bij een schadegeval
  • Gratis 24/24 bijstand na ongeval in België via 0800 93 300

Heb je een nieuwe of recente wagen gekocht? Een dure investering, die je maar beter goed kan beschermen.Touring Verzekeringen

Touring Verzekeringen heeft meer dan 20 jaar ervaring als directe verzekeraar. U hoeft dus niet langs een makelaar, maar kunt rechtstreeks, met de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij zelf communiceren. Zo bent u niet alleen verzekerd van het beste tarief, maar ook van een doeltreffende en snelle dienstverlening. Meer dan 120.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen, motor of huis toe aan Touring Verzekeringen, dat onderdeel is van de Franse AXA-groep.

De grote voordelen van een autoverzekering bij Touring Verzekeringen
Tarieven op maat van uw persoonlijke situatie Legt u bijvoorbeeld weinig kilometers af, of gaat u met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijgt u een voordeliger tarief. Uw eerste ongeval telt niet mee Om voorzichtige bestuurders te belonen, daalt onze bonus-malus tot -4! Van zodra u dit niveau hebt bereikt, stijgt uw autoverzekeringspremie niet bij een eerste ongeval in fout. Uw mobiliteit zorgeloos verzekerd Via uw BA geniet u gratis bijstand bij een ongeval waarna uw wagen niet meer rijdt. Daarnaast hebt u de keuze uit tal van optionele bijstandsformules, op maat van uw behoeften.

Burgerlijke aansprakelijkheid
De BA-verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder, de passagiers en de persoon aan wie u het toezicht op uw wagen toevertrouwt.
De BA-verzekering van Touring Verzekeringen komt ook tussenbeide als u gewonde personen of dieren vervoerd hebt. In dat geval wordt schade aan uw kleding en aan het interieur van uw wagen door Touring Verzekeringen vergoed.
Daarnaast omvat de BA-dekking van Touring Verzekeringen bijstand bij een ongeval in België (met of zonder schuld) waarbij uw auto niet verder kan rijden:
• In dat geval zijn de kosten gedekt van de herstellingen aan uw auto ter plekke of het wegslepen met een takelwagen naar de meest geschikte plek om de herstellingen uit te voeren of naar uw woonadres.
• Indien wegslepen noodzakelijk is, worden u en uw passagiers afgezet op uw thuisadres.

Omniumformules

Mini Omnium
De Mini Omnium van Touring Verzekeringen dekt uw wagen tegen brand, diefstal, glasschade, schade door natuurkrachten en aanrijding met dieren.
Als u bij glasschade de herstelling van uw voorruit laat uitvoeren door een erkende hersteller zoals Touring Glass, betaalt u geen franchise.

Omnium Essentium®
Touring Verzekeringen heeft een waarborg ontwikkeld tussen de Mini Omnium en de Volledige Omnium: de waarborgen van de Mini Omnium aangevuld met een dekking van totaal verlies bij een ongeval in fout.
Bij totaal verlies biedt Touring Verzekeringen de keuze tussen 2 schadevergoedingsformules:
• Formule L: verlies van 1% van de waarde van uw voertuig per aangebroken maand, vanaf de 1ste maand na de eerste inschrijving van het voertuig.
• Formule GLX: uw voertuig behoudt zijn volledige waarde gedurende de eerste 12 maanden na de eerste inschrijving; vanaf de 13de maand geldt een verlies van 1% van de waarde van uw voertuig per aangebroken maand, vanaf de 1ste van de maand.

Volledige Omnium
De Volledige Omnium beschermt uw wagen tegen alle schade, zelfs als u in fout bent: materiële schade, ‘totaal verlies’-risico voor uw voertuig en tegen de ‘Mini Omnium’-risico’s (brand, diefstal, glasschade, schade door natuurkrachten, aanrijding met dieren).
Bij Touring Verzekeringen geniet u een korting op uw premie afhankelijk van uw eigen risico. U heeft de keuze tussen verschillende formules: 0% (Engelse franchise), 2,5%, 5%, 7,5% en 10% franchise.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be