Beobank heeft een aantrekkelijke lening waarmee de wildste wensen eindelijk tot werkelijkheid komen: Beobank comfortloan.

De lening heeft een aantrekkelijke rentevoet, betreft een lening op maat en kent een vlotte afhandeling.
Het aanvragen van de comfortloan gaat gemakkelijk online via de website van de bank. De comfortlening is bedoeld voor bijvoorbeeld een renovatie aan het huis, een verre vakantie of andere plannen.

De Beobank Comfort lening Plus voor al uw projecten

Aanvragen

Het aanvragen van een lening is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger. Vroeger moest men naar de bank met alle multomappen aan financiële gegevens onder de arm. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Het is mogelijk het gewenste bedrag online aan te vragen. Dat is waar Beobank met de comfort loan voor staat. Natuurlijk blijft het mogelijk een van de 250 verkooppunten te bezoeken, maar het aanvragen kan ook achter de computer.

De bank heeft een krediet simulator op de website geplaatst. Daarmee is precies uit te rekenen hoeveel iemand kan lenen en wat zijn maandelijkse lasten zullen zijn. De lening heeft doorgaans een maximaal te lenen bedrag en daarnaast een maximale looptijd. Het is ook mogelijk een kortere looptijd te nemen en niet het maximale bedrag te lenen. De Beobank comfortloan heeft een zeer gunstige jaarlijkse kostenpercentage (JKP). Op een eenvoudige manier is het gewenste bedrag en looptijd in te geven aan de hand van het slepen met de computermuis. Vervolgens kan het krediet meteen worden aangevraagd.

Comfort loan NL Image Banner 336 x 250

Krediet

Het krediet kan voor allerlei doelen worden gebruikt. De bank verplicht niet een doel op te geven. Het krediet mag dus overal aan besteed worden. Bijvoorbeeld om eindelijk de tuin te renoveren, een wereldreis te maken of de slaapkamer eens flink onder handen te nemen. De klant kan de wensen meteen uitvoeren en hoeft niet meer te wachten tot hij het gewenste bedrag bij elkaar heeft gespaard.

Geld lenen kost geld

Let wel: geld lenen is nooit gratis. Het geleende bedrag moet daarom altijd terugbetaald worden met rente. Daarom is het alvorens de lening af te sluiten belangrijk te weten hoeveel men terug moet betalen en wat de kosten zullen zijn. Daarnaast is de jaarlijkse kostenpercentage van groot belang. Door alle wensen in te voeren op de online kredietsimulator kan de klant weten wat hij moet betalen. Het gaat om verschillende wensen: bijvoorbeeld het te lenen bedrag en hoe lang men erover wil doen om het geld terug te betalen. Aan de hand van deze gegevens wordt de totale rente berekend. Daardoor komt de klant uiteindelijk niet voor onaangename verassingen te staan. De rente is doorgaans zeer aantrekkelijk.

Beobank is een van de bekendste banken in België. De bank bestaat al bijna honderd jaar en biedt naast de mogelijkheid voor een online krediet ook de mogelijkheid van bijvoorbeeld een kredietkaard aan. Het is in dat geval verstandig een afspraak te maken. Wie vragen heeft over de comfort loan kan online contact opnemen aan de hand van de chat met een medewerker, per e-mail of kan altijd langsgaan bij een van de 250 kantoren in heel België.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be