Misschien heeft u er al iets over gehoord maar de Black Mastercard is nu door N26 ook in België gelanceerd. De N26 is een Duitse bank en heeft besloten de bijzondere Black Mastercard nu ook in België aan te bieden. Meer over deze kredietkaart leest u hieronder.

Wat maakt de Black Mastercard zo bijzonder?

Maar dan nu natuurlijk de vraag: Waarom is dit zo bijzonder nieuws? Wat is er uniek aan de Black Mastercard? De Black Mastercard heeft voor creditcard gebruikers, die vaak buiten de EU betalingen doen, het voordeel dat de geldafhalingen gratis zijn. Bent u voor uw werk of vakanties vaak buiten de EU? En doet u dan meerdere geldafhalingen? Dan is deze Black Mastercard misschien wel de ideale kaart voor u. Daarnaast worden er diverse handige verzekeringen gratis bijgeleverd.

N26 is al in 17 landen actief

De Duitse bank N26 biedt de Black Mastercard al in 17 landen aan. De bank mikt met deze kaart met name op de millennials. Overigens worden de transacties via een app gedaan. Lekker handig dus. Met meer dan 500.000 Europese gebruikers timmert de bank al echt aan de weg. En dit aantal neemt met de dag toe. De kaart wordt binnenkort ook in 9 nieuwe landen aangeboden.

Hoe een rekening bij N26 openen?

U kunt heel eenvoudig zelf een rekening openen bij deze bank. In 8 minuten is het voor elkaar. U identificeert zich online, met een video-identificatie. Tijdens een echt gesprek met een medewerker, laat u uw ID-kaart zien. Nederlands wordt niet gesproken. In het Engels, Duits, Spaans en Frans kunnen wel gesprekken gevoerd worden.

Bij wie kunt u betalen?

U kunt met de Black Mastercard betalen bij winkeliers en tevens gratis cashafhalingen doen (en dat ook nog eens ongelimiteerd) buiten de Eurozone!


Black Mastercard is incl. handige verzekeringen

Vraagt u deze kredietkaart aan, dan krijgt u er gratis een compleet verzekeringspakket bij. Daarvoor is een samenwerking met Allianz aangegaan. U hoeft voor uw reizen naar het buitenland geen aparte verzekeringen meer af te sluiten. Want een standaard reisverzekering, gezondheidsverzekering en tevens een schadeverzekering zijn bij de kosten voor de kaart inbegrepen! Wat kost de Black Mastercard? U betaalt voor deze kredietkaart bijna 6 euro per maand. 5,90 euro om precies te zijn. Let op: Alle Deposito’s bij de Duitse bank N26 die vallen wel onder de Duitse garantieregelingen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be