Een zeer gekende bank in ons land is BNP Paribas Fortis. In een ver verleden had deze de naam ASLK, dan Fortis, om dan enkele jaren terug de huidige naam te nemen.

Deze bank heeft heel wat klanten en heeft ook heel wat bankkantoren. Een groot netwerk om hun klanten te helpen bij vragen en diensten af te sluiten. Bij een grootbank als BNP Paribas Fortis kan je natuurlijk terecht voor heel wat diensten. Van een eenvoudige bankrekening tot leningen naar een kredietkaart.

BENL - Personal Loan - 728x90

Je kan er terecht voor voertuigleningen, woonleningen, persoonlijke leningen en geldreserves. Geldreserves zijn populair. Het gevoel van zomaar wat extra geld op je bankrekening te hebben is altijd fijn. Als je wat krap bij kas zit kan je met een geldreserve een bedrag op je rekening laten storten. Zo heb je wat meer zekerheid als je veel uitgaven hebt. Hou er wel rekening mee dat je de geldreserve ook maandelijks moet terug betalen. Wat de kosten en voorwaarden hiervoor precies zijn kan je ontdekken op de website van BNP Paribas Fortis.

BENL - Car Loan - 728x90

De persoonlijke lening blijft nog steeds populair, zo dus kan je deze ook verkrijgen. Als je hier graag meer over wil weten dan kan je een lening simulatie uitvoeren via de website. Zo bereken je de kosten exact voor jouw project. Je hoeft dan niet meer te lenen dan nodig is. Gewoon het bedrag dat je nodig hebt. Kies het aantal maanden dat je wenst af te betalen en eigenlijk ben je dan al klaar. Je krijgt als resultaat een maandelijks af te betalen bedrag te zien. Daarna moet je beslissen of je de persoonlijke lening wenst aan te vragen of niet.

Wie een kredietkaart wenst aan te vragen bij BNP Paribas Fortis kan op beide oren slapen. Je hebt de keuze uit de twee grote merken, Visa en Mastercard. De Visa classic kredietkaart heeft enkele interessante voordelen. Je kan wereldwijd en online betalen. Met de stijgende internet verkopen is het handig als je een kredietkaart kan gebruiken. Zo gaat het geld pas een maand later van je rekening maar kan je toch al je bestelling ontvangen. En voor wie vaak op reis is kan de Visa overal gebruiken. Geen cash geld meer meesleuren, wat ook zeer onveilig is geworden. Een kredietkaart met pincode is zeer veilig. Wil je nog wat extra zekerheid dan is de Mastercard gold kredietkaart een optie. Met deze kredietkaart heb je een uitgavelimiet van 5000 euro. Een groot bedrag welke je maandelijks kan uitgeven. Je kan er veilig mee betalen en beschikt over vier verzekeringen. Mocht er iets mis gaan met een aankoop, kan je de verzekering aanspreken. Afhankelijk van jouw profiel kan je één van deze twee kredietkaarten aanvragen. Informeer bij de bank hoe alles in zijn werk gaat. Maar voor de aanvraag komt het hier op neer: je kiest een kredietkaart die het beste bij je past en vraag deze aan, online of via een bankkantoor in de buurt. Je hoeft geen bankrekening te openen mocht die bij een andere bank lopen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be