Cetelem renovatie lening met het laagste tarief in de markt: Ecologische Renovatie lening 2,75% JKP en Klassieke Renovatie lening wordt 2.95% JKP

Heb je plannen om je huis aan te passen of te renoveren. Dan is een lening een eerste optie om het kostenplaatje te financieren. Cetelem is een bank die renovatieleningen geeft met enkele belangrijke troeven.

Renoveren is in. Je kan van een ouder huis een mooie woonst maken door alle oude elementen te veranderen in nieuwe. Er staan heel wat oude huizen in België waar met de nodige zorg een mooi huis van kan gemaakt worden. Naast nieuwbouw is renovatie dus een zeer belangrijk gegeven bij vele koppels. Renovatie kan gaan van een volledige verbouwing tot werken aan het dak, keuken, badkamer, muren, elektriciteit, verwarming en ga zo maar door.

Eens je weet wat je precies wil gaan doen en hoeveel het kost, kan je bij Cetelem een simulatie uitvoeren voor een renovatielening. Het is de snelste manier om een bedrag te zien, hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen voor die lening. Cetelem voorziet voor renovatieleningen een bedrag dat je kan lenen van 2500 € tot 75000 €. Dus van kleine tot grote verbouwingswerken kan je via Cetelem realiseren.

De rentevoeten staan historisch laag, bij Cetelem kan je een renovatielening verkrijgen vanaf 2,99 %. Hiermee kan je je huis milieuvriendelijk maken en dus klaar voor de toekomst. Bij de aankoop van een woning kan het misschien zijn dat je geen budget meer over hebt van eigen middelen om aanpassingen te doen. Stel dat je een woning hebt gekocht waar nieuwe vensters, chauffage, sanitair en een geïsoleerd dak. Dat zijn zaken die vele duizenden euro’s samen kosten en waar je dus een lening via Cetelem kan aanvragen.

Het kan ook zijn dat je woning aan alle eisen voldoet, maar geen uitgebreide keuken heeft. Of je wil een leuk extraatje zoals een jacuzzi, dan kan een simulatie bij Cetelem bank wel een goede idee zijn. Je weet onmiddellijk waar je voor staat en je leent aan de beste voorwaarden.

Belgen hebben een baksteen in de maag en kopen vaak een woning waar ze oud in willen worden. Een woning vernieuwen kost geld en je wil nog voor tientallen jaren goed zitten zodat je de herstellingen in één keer kan uitvoeren. Als je naast de aankoop van het huis ook nog de verbouwingen moet financieren dan neemt dat een serieuze hap uit je budget. Laat je professioneel begeleiden door Cetelem bank als het op renoveren aankomt.

Je hoeft trouwens niet alle werken uit te besteden om een renovatielening bij Cetelem te bekomen. Het kan perfect om de kosten van de materialen in te brengen, maar de werken zelf uit te voeren. Zo bespaar je veel geld. De werken zullen iets langer duren, aangezien je alles zelf zal uitvoeren. Maar zo hou je het leningbedrag lager en betaal je ook maandelijks minder af. Het kan helpen om je totaal budget op orde te houden. Een lening is op zich een extra kost en je moet dus zorgen dat je de kosten zo laag mogelijk kan houden.

Informeer je bij Cetelem voor een renovatielening aan de beste markt voorwaarden.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be