Cofidis is een bank die zich de laatste jaren heeft opgewerkt in België. Ze hebben geen enkel bankkantoor waar je kan langs gaan. Voor alle diensten moet je hun website gebruiken.

Het spreekt voor zich dat die website dan ook voorzien is van alle informatie. Je kan zo alles vinden over elke vorm van lening die ze aanbieden. Zoals er onder andere zijn: autolening, renovatielening, geldreserve en persoonlijke leningen. Genoeg vormen om een lening vast te krijgen bij Cofidis.

BENL - Personal Loan CTA 1 - March 2017 - 728x90

Een lening aanvragen bij Cofidis kan je dus via de website doen. In enkele stappen heb je dit gedaan en dan is het wachten op antwoord van de bank. Indien alles kan doorgaan krijg je een papieren contract thuis, welke je moet ondertekenen. Eens de bank dit document verwerkt heeft zal de lening beginnen lopen en ontvang jij het geld. Dat kan op eender welke bankrekening zijn trouwens, je hoeft geen rekening te openen bij Cofidis.

.BENL - MyLine - March 2017 - 728x90

Heb je dus een nieuwe auto op het oog of wil je een ander project financieren. Dan zijn een autolening of persoonlijke lening bij Cofidis aangewezen. Eigenlijk is de werking voor elke bank dezelfde. Je surft naar de pagina van de betreffende lening en je voert een lening simulatie uit. Deze zijn volledig gratis en vrijblijvend. Je geeft daar een bedrag in en kies het aantal maanden dat je wenst af te betalen. Een klik op de muis en je ziet als resultaat het maandbedrag van afbetaling. Dat bedrag is al inclusief kosten. Alle banken en ook Cofidis zijn verplicht simulaties of vermeldingen van leningen te voorzien van alle kosten. Het kostenpercentage is dus waar je naar moet kijken. Indien dat aanvaardbaar is klik je gewoon door en vraag je de lening aan. Zo eenvoudig is het eigenlijk. Cofidis zal uiteraard nog willen weten of je een vast loon hebt en dus de lening kan terug betalen. Die zaken moet je bewijzen aan de hand van loonfiches. Deze stuur je op via de post of stuur je digitaal door.

BENL - Mastercard - March 2017 - 728x90

Een mastercard van Cofidis zie je trouwens ook op de website staan. Dat is de enige vorm van kredietkaart die ze aanbieden. Je kan dan kiezen tussen Mastercard en Mastercard gold. Het verschil is de eigenschappen, bijvoorbeeld een grotere uitgavelimiet en voor meer zaken een verzekering. Welke je het beste kiest is volledig afhankelijk van je eigen situatie. Reis je veel voor zaken of voor plezier dan kan het handig zijn om een Mastercard gold te hebben en je helemaal geen zorgen te hoeven maken. Elke betaling die je wenst uit te voeren zal dan lukken. En pas een maand later zie je het geld van je rekening gaan. Het grote voordeel van een kredietkaart als mastercard van Cofidis. Dat je nu iets kan kopen en pas een maand later de vermelding op je bankrekening ziet staan.

Als je een Mastercard neemt dan zal deze gekoppeld worden aan je bankrekening, die kan bij een andere bank zijn. Via een domiciliëring zal het geld dan afgehouden worden. Zorg wel dat de uitgavelimiet binnen de perken blijft, dat je alles nog kan terug betalen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be