Door de meeste creditcard aanbieders wordt een CKP controle gedaan voordat zij overgaan tot het uitgeven van een creditcard. Wanneer u een negatieve registratie heeft openstaan bij het CKP, dan is de kans erg groot dat het niet mogelijk is om een creditcard aan te vragen.

Een creditcard is in feite een kaart waarop u een krediet krijgt van de bank en de hoogte van dit krediet wordt onder andere bepaalt door uw inkomsten en maandelijkse uitgaven. Wanneer u negatief geregistreerd staat bij het CKP, dan is de kans groot dat u financiële problemen heeft en de bank hierdoor bang is om geld te verliezen door het uitgeven van een creditcard.

Toch is een creditcard af en toe erg handig en kan het zelfs weleens voorkomen dat u op sommige plaatsen of op het internet uitsluitend met creditcard kunt betalen, in dit soort gevallen schiet het natuurlijk niet op als u geen creditkaart kun krijgen en daarom zijn er tegenwoordig manieren die ervoor zorgen dat u tegenwoordig ook een creditcard zonder CKP toetsing kunt krijgen.

Hoe een creditcard zonder ckp toetsing aanvragen?
Er zijn diverse manieren waarop een creditcard zonder CKP toetsing aanvragen mogelijk is, zo zijn er bijvoorbeeld een aantal aanbieders die creditcards verstrekken zonder CKP toetsing. Het enige nadeel hiervan is dat een creditcard normaal gesproken vanwege de rentes al redelijk prijzig is en wanneer u een creditcard aanvraag doet zonder CKP toetsing, dan krijgt u waarschijnlijk wel een kaart maar zal de rente nog hoger zijn dan normaal gesproken!

Een creditcard zonder CKP toetsing aanvragen is dus wel mogelijk, maar het is vaak een stuk duurder, wat het voor veel mensen ook weer onaantrekkelijk maakt. Naast het aanvragen van een normale creditcard is het tegenwoordig ook mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen en wij geven dan ook graag als tip om voor deze optie te kiezen, doordat deze optie het veiligst is en ook voorkomt dat u niet verder in de financiële problemen zult komen.

Prepaid creditcard zonder Controle Nationale Bank
Een krediet afsluiten zonder bank is niet altijd mogelijk. Bij een aantal gevallen zal er gecontroleerd worden dat u niet te veel geld leent. De goedkoopste en veiligste manier om een creditcard zonder CKP toetsing aan te vragen is waarschijnlijk de prepaid creditcard. Met een prepaid creditcard heeft u de mogelijkheid om zelf geld op uw creditcard te zetten en de kaart te gebruiken waar en wanneer u maar wilt.

Prepaid credit cards kosten vaak maar een paar euro per jaar en voor dat geld geniet u naast het betaalgemak nog van vele extra’s. Om te beginnen zit er zelfs op prepaid creditcards vaak een aankoopverzekering op ieder product dat u met de kaart koopt, en ook een ontvang-garantie voor wanneer u bijvoorbeeld online aankopen doet.

Bij de meeste aanbieders kunt u gemakkelijk online uw kaart opwaarderen via bankcontact en binnen zeer korte tijd beschikken over het geld dat u heeft gestort. Bij prepaid creditcards wordt geen CKP toetsing gedaan en ze zijn hierdoor dus voor iedereen verkrijgbaar zonder problemen en torenhoge rentekosten!
Bent u dus op zoek naar een goede oplossing voor een creditcard zonder CKP toetsing? Overweeg dan eens een prepaid creditcard.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be