Beschik je graag over een creditkaart waar een krediet van minimaal €5000,- op staat?  Dan is de Beobank Visa Gold de juiste keuze. Deze kaart is veelzijdig, en geschikt voor mensen die graag een krediet hebben van meer dan €5000,-.

Beobank Visa Gold

De Beobank Visa Gold is de meest luxe creditcard die er is, en wordt daarom ook aangeduid met de kleur goud. Vaak worden dit soort kredietkaarten gebruikt door zakenmensen die voor het werk over de hele wereld reizen, en hierdoor ook moeten beschikken over een ruim krediet om bijvoorbeeld vliegtickets te kunnen boeken, en hotels.

Met de Beobank Visa Gold kan het allemaal, en ondanks dat er in Europa relatief weinig gebruik gemaakt wordt van creditcards hadden veel mensen toch graag gewild dat ze er één hadden. Neem bijvoorbeeld het boeken van een hotel in het buitenland, en zelfs af en toe in België dan wordt er nog vaak gevraagd om een betaling met een kredietkaart ondanks alle overige betaalmogelijkheden.

De Beobank Visa Gold is niet alleen fijn voor het boeken van hotels, je kunt er namelijk ook gewoon online mee betalen en bent dan tenslotte ook nog verzekerd van de aankoopverzekering die standaard bij deze kredietkaart aanwezig is. Het gebruiken van een creditcard is dan ook niet alleen maar makkelijk, maar ook nog eens een stuk veiliger dan andere betaalmogelijkheden.

Beobank Visa Gold: trakteer uzelf op gouden diensten

Wat is de jaarlijkse bijdrage ?

De jaarlijkse bijdrage voor de Beobank Visa Gold bedraagt €61,97. In dit bedrag zit het gebruik van de pas(sen) en het gebruik van onder andere Beobank Online.

Kredietopening

De kredietopening van de Beobank Visa Gold is minimaal €5000,- en het bedrag van de uiteindelijke kredietopening zal onderling worden bepaald door de bank en de klant. Voordat er een beslissing zal vallen over de hoogte van de kredietopening zal er gekeken worden naar de hoogte van het inkomen, en de uitgaven om zo een schets te kunnen maken van de mogelijkheden zodat het voor beide partijen veilig blijft.

Daglimiet

Voor de veiligheid tegen bijvoorbeeld diefstal of een overval zit er een daglimiet op de creditcard van €1000,- per dag in België en €1100,- per dag in het buitenland voor geldopname bij een pinautomaat.

Terugbetalen

Wanneer je gebruik maakt van een kredietrekening dan moet je bij de Beobank maandelijks een klein percentage terugbetalen. Wanneer je een krediet hebt van boven de €5000,- zoals dit dus het geval is bij de Beobank Visa Gold, dan betaal je maandelijks minimaal 1/20e van het krediet dat is gebruikt.

Een uitgebreid verzekeringspakket

Bij een Beobank Visa Gold Zit een uitgebreid verzekeringspakket dat voorzien is van internationale rechtsbijstand waar je 24/7 gebruik van kunt maken. Evenals de verzekering voor reisongevallen en zelfs de verzekering voor vertraging en verlies van bagage. Naast deze verzekering is de Beobank Visa Gold ook nog eens voorzien van een aankoopverzekering die iedere aankoop dekt tegen schade, verlies en diefstal zolang de aankoop betaald is met de creditcard.

Er zijn natuurlijk voor de Beobank Visa Gold nog veel meer toevoegingen en voordelen te noemen, en deze zijn allemaal te vinden op de website van Beobank.

Beobank Visa Gold: trakteer uzelf op gouden diensten

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be