Partners Finances is een financiële instelling die sedert 1996 aanwezig is op de leningen- en kredietenhergroeperingsmarkt.

Als leider op de markt van financiële oplossingen, biedt Partners Finances haar klanten persoonlijke lening, kredieten hergroepering , leningwijzigingen of financiering voor nieuwe projecten in een herstructurering. Dankzij de expertise van Partners finances kan er een brede waaier aan financiële producten worden aangeboden.

Bij Partners Finances staat de klant steeds centraal:
– Grondig onderzoek van uw situatie
– Luisteren aandachtig naar U
– Een oplossingen op maat
– Een dossier dat voldoet aan uw de noden

HOE VERLOOPT DE OPSTELLING VAN EEN DOSSIER bij Partners finances?

 1. DE AANVRAAG
  Na het invullen van de aanvraag voor simulatie zal één van de klantenadviseurs van Partners finances uw dossier behandelen (dit onder voorbehoud van ontvangst van alle nodige documenten ter analyse van het dossier).
 2. HET VOORSTEL
  Na een financiële analysis door de klantadviseur van Partners finances, sturen wij u een voorstel.
 3. DE VOORBEREIDING VAN HET DOSSIER
  Met uw goedkeuring, is het dossier afgerond. Partners finances zend de documenten naar haar financiële partner.
 4. DEBLOKKERING VAN DE GELDEN
  Na de ondertekening van het contract, kan het geld vrijgegeven worden.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

SA PARTNERS FINANCES – Hoofdkantoor: Rue de la Grande Couture 2 – 7522 MARQUAIN – BTW BE628.480.717 MEZ: 220606 – Kredietmakelaar

Om als kredietbedrijf uw terugbetalingscapaciteit te kunnen analyseren, gelieve alle gevraagde documenten in bijlage te bezorgen. Anders, kunnen we uw aanvraag niet behandelen. Gelieve ook alle documenten in verband met uw betalingscapaciteit op te sturen (inkomsten, kosten…). Zonder ontvangst van deze documenten binnen de gevraagde termijn, wordt uw aanvraag in wachtstand gezet.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be