Geld lenen zonder inkomen

Geld lenen is op zich prima als u verantwoord kunt geld lenen. Geld lenen zonder inkomen is naar ons idee geen verantwoorde manier van geld lenen. Het lenen op zich zal natuurlijk prima gaan, of u nu wel of geen inkomen heeft. Het terugbetalen echter zal een veel grotere uitdaging zijn. U heeft immers geen inkomen en moet toch voldoen aan een betaalverplichting. De kans is heel groot dat als u ergens een lening zonder inkomen zou kunnen krijgen. U eindigt met een vermelding op de zwarte lijst. En dat moet u natuurlijk als consument ook niet willen.

Waar kan ik geld lenen zonder inkomen?

De mogelijkheden voor het geld lenen zonder inkomen zijn eigenlijk heel beperkt, u kunt eigenlijk alleen geld lenen bij vrienden en kennissen. Zij doen geen inkomenstoets en zullen u direct een lening kunnen verstrekken. Een voordeel is natuurlijk dat u dan ook geen rente hoeft te betalen. Nadeel is dat u dit ook nog eens moet terugbetalen. Wees eerlijk met de termijn waarop u verwacht de lening terug te kunnen betalen. Daarmee kan u veel problemen voorkomen!
Eigenlijk is geld lenen bij vrienden echt nog goedkoop geld lenen!

Waarom geen geld lenen zonder inkomen bij een bank?

De reden waarom het niet mogelijk is om te gaan geld lenen zonder inkomen is omdat de bank van mening is dat zij dat het te riskant is. Het terugbetalen van uw lening kan u namelijk niet doen vanuit uw salaris of vanuit andere inkomsten. Uitlenen is voor de bank dan ook een te groot risico. Geld lenen zonder inkomen neigt natuurlijk ook veel naar onverantwoord geld lenen, en dat is riskant.

Geld lenen of meer geld verdienen?


In plaats van geld lenen kan het beter zijn om extra inkomsten te genereren, dit lijkt heel erg lastig maar dit valt eigenlijk nog wel mee. Er zijn voldoende programma’s op het internet te vinden waarmee u op een eenvoudige wijze het inkomen kan verhogen. Een eenvoudige oplossing kan bijvoorbeeld zijn dat u mails gaat lezen waardoor u weer extra inkomen kan genereren. Een andere oplossing zou uiteraard kunnen zijn om eens een bezoek te brengen aan een uitzendbureau. Uitzendbureau’s zijn natuurlijk de aangewezen locaties om u aan te melden als u extra inkomen wilt genereren door wat meer te gaan werken.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be