Wie droomt er nu niet vaan de mogelijkheid om geld te lenen voor tal van zaken. Je kunt een mooie auto kopen, een ander interieur, nieuwe televisie en radio en tal van andere zaken.

Het is slim om te kijken naar de goedkoopst mogelijke lening. Waar kun je goedkoop geld lenen? We bespreken graag de verschillende opties op deze pagina.

.BENL - MyLine  - May 2017 - 728x90

Een lening afsluiten bij je bank, goedkoop?

Veel mensen gaan naar hun eigen bank toe om een geldlening af te sluiten. Logisch natuurlijk. Hier is men al vele jaren klant. Het vertrouwen is al vele jaren aanwezig. Voor veel mensen is het geen optie om bij een andere bank of geldverstrekker een kijkje te nemen. Het geeft voor veel mensen een fijn gevoel.

Krijg je hier echter de meest goedkope lening? In onze ogen niet! De banken bieden vaak slechts een smaak aan en er zijn geen andere opties. Je kunt dus niet de mogelijkheden met elkaar vergelijken. Hierdoor is het niet mogelijk om de beste lening te krijgen.

Comfort loan NL Image Banner 840 x 150

Een onafhankelijke adviseur, beter?

Het is slimmer om naar een onafhankelijke tussenpersoon te gaan. Hier kun je wel kiezen uit meerdere aanbieders van leningen. Het is hierdoor mogelijk om een lagere lening te krijgen met lagere maandlasten. De rente kan een stuk lager zijn, maar ook de aflossing kan anders zijn. Hierdoor kun je een aantrekkelijker lening krijgen met lagere maandlaten. Op de lange termijn pluk je hier natuurlijk de voordelen van.

Een lening via het internet afsluiten?

Er zijn steeds meer geldverstrekkers welke ervoor kiezen om rechtstreeks via het internet hun leningen aan te bieden. Het is hierdoor mogelijk om de tussenpersonen over te slaan en om geld uit te sparen. Het tarief kan daardoor vaak wat aantrekkelijker zijn dan bij de normale banken. Het is prettig en goed om hier gebruik van te maken. Kies ervoor om ook deze partijen mee te nemen in de vergelijkingen om een goedkope lening af te sluiten.

BENL - Personal Loan - CTA 1 - 728x90

Geen geld lenen is het goedkoopste!

De goedkoopste keuze is natuurlijk om niet voor een lening te kiezen. Kies niet voor een lening. Kies voor een andere oplossing. Kies ervoor om te sparen bijvoorbeeld. Niet lenen en geen rente betalen is uiteindelijk vaak goedkoper dan om wel een lening af te sluiten.

Onze wensen, dromen en soms ook de simpele noodzaak dwingen ons om voor een lening te kiezen. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om de goedkoopste lening te kiezen. Dan is het mogelijk om de lening sneller af te lossen. Natuurlijk moet je wel op de voorwaarden letten en een lening afsluiten met de beste voorwaarden. Het is dus eigenlijk de combinatie van de beste voorwaarden en de laagste rente standen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be