Heeft je auto zijn beste tijd wel gehad? Ga dan als de bliksem een kijkje nemen op het autosalon in Brussel! Dit jaar wordt het autosalon al voor de tweeënnegentigste keer georganiseerd en kan je opnieuw heel wat revolutionaire modellen gaan bewonderen. Het autosalon is dan ook gedroomde plek voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe wagen of die graag eens kennis wil maken met wat de toekomst van de auto-industrie voor de consument in petto heeft.

Het autosalon en een goedkope autolening; twee handen op een buik!

Als consument ben je trouwens een graag geziene gast op het autosalon. De grootste automerken ter wereld stelen opnieuw de show en proberen iedere bezoeker te overtuigen een nieuwe wagen uit hun ruime aanbod te kopen. En natuurlijk, waarom zou je dat niet doen? Naar goede gewoonte verlagen heel wat banken opnieuw hun tarieven rond de autolening tijdens het autosalon. In sommige Vlaamse media wordt er zo al gesproken over een heuse tarievenslag wat betreft de autolening. Volgens een aantal kranten in Vlaanderen is het zelfs zo dat het tarief voor een autolening nooit eerder zo laag was. Banken beseffen natuurlijk dat de vele kortingen die je op het autosalon kan slaan dubbel zo aantrekkelijk zijn wanneer je ook nog eens een goedkope autolening kan vinden. Op die manier gaat het uiteindelijk om een win-winsituatie; zowel voor de consument op het autosalon, als voor de bank die je een autolening aanbiedt.

Auto financiering 4,90%

Een aantrekkelijke autolening op het autosalon? Altijd mooi meegenomen!

Zelfs wanneer je niet meteen op zoek bent naar een nieuwe wagen, loont het toch de moeite om de autoleningen die rond het autosalon worden bekend gemaakt goed in de gaten te houden. Misschien heb je thuis wel een zoon of dochter die binnenkort voor het eerst de baan op gaat? Of dacht je eerder aan een afstudeercadeautje voor een van je hardwerkende studenten? Ook met die situaties in het achterhoofd kan je op het autosalon gouden zaken doen. Je sluit vandaag een goedkope autolening af voor een wagen die je pas in de toekomst gebruikt. Zo geniet je niet alleen van het lage tarief van je autolening, de aantrekkelijke prijs op het autosalon, maar ook van een directe langere levensduur van de wagen. Wat je ook precies zoekt, een aankoop op het autosalon aan de hand van een goedkope autolening is altijd erg mooi meegenomen!

Autolening Image Banner 468 x 60

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be