1.000 euro lenen zonder CKP

Heeft u snel een bedrag van ongeveer 1000 euro, maar wenst u dat de kredietverstrekker geen controle doet naar uw codering bij het CKP? Dat is perfect mogelijk! Aangezien 1000 euro een zeer laag bedrag is, zullen slechts weinige kredietverstrekkers ervoor kiezen om het toekennen van een dergelijk krediet af te laten hangen van uw CKP-codering. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze 1000 euro te kunnen lenen, maar de meest populaire manier is zonder twijfel het afsluiten van een zogenaamd minikrediet.

Bij een minikrediet leent u een klein bedrag tegen een vaak bijzonder hoge rente en dient u deze binnen een korte termijn (lees: maximaal 3 maanden) terug te betalen. Hou er dus in ieder geval rekening mee dat het wel mogelijk is om een dergelijk bedrag te lenen, maar dat u in verhouding met andere kredieten vaak met een zogenaamde woekerrente zit opgezadeld.

500 euro sms-lening

De sms-lening is een relatief jonge lening binnen Nederland. Het was oorspronkelijk alleen mogelijk om een sms-lening af te sluiten tot 300 euro. Vandaag de dag behoren ook hogere bedragen tot de mogelijkheid. In deze houden we rekening met een bedrag van 500 euro. Typisch voor een sms-lening is niet alleen de hoge rente, maar ook de korte aflossingstermijn.

In de meeste gevallen dient het geleende bedrag al binnen de drie maanden terugbetaald te worden waarbij er een rente wordt berekend van ongeveer 25 procent! We hoeven u niet te vertellen dat deze rente dus aanzienlijk hoger ligt dan wanneer u een klassiek krediet afsluit. Extra voordelen van een sms-lening zitten hem in het feit dat het snel en veilig afgesloten kan worden en u eveneens op korte termijn de beschikking heeft over het geleende bedrag zonder dat er allerhande vervelende overeenkomsten bij komen kijken. Houd bij een sms-lening wel steeds rekening met de geldende voorwaarden.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be