Het is heel goed mogelijk om geld te lenen zonder bank.

Op onze website informeren we u over de manieren waarop dat mogelijk is. Eén van de manieren om zonder bank een lening af te sluiten is simpelweg door te kiezen voor een kredietverstrekker.Geld lenen bij kredietverstrekker en niet bij de bank

Als u geld nodig heeft maar geen hoog rentevoet wilt betalen, of al geld leent bij de bank, dan kan u wellicht geld lenen bij een kredietverstrekker. Het is zeer goed mogelijk om zonder tussenkomst van een bank aan geld te komen. Bijvoorbeeld bij een kredietverstrekker. ‘t Is wel verstandig om na te gaan of het in uw situatie mogelijk is geld te lenen. Want als het niet bij de bank kan, dan is dat toch op zijn minst een teken. Zo kan het zijn dat uw inkomen te laag is om een lening af te kunnen lossen. Als u van mening bent dat u met gemak een schuld kan aflossen en om wat voor reden dan ook niet bij de bank geld wilt lenen, dan kan u kiezen voor een van de kredietverstrekkers van Zonderbankgeldlenen.be.

Veel voordelige kredietverstrekkers

Er zijn nogal veel kredietverstrekkers in België actief. Sommige daarvan behoren tot een bank en weer anderen zijn autonoom. Online zonder bank geld lenen? Bekijk onze lijst met kredietverstrekkers. Een betrouwbare en goedkope geldverstrekker is bijvoorbeeld Cofidis. Maar ook Geldlening en CreditCourt zijn prima alternatieven. Ze zijn gespecialiseerd in kredieten. Daardoor is het mogelijk om kredieten aan te bieden die concurreren met de leentarieven van banken.

Ook bij geld lenen zonder bank niet teveel geld lenen

Bij de bank worden lening aanvragen eerst getoetst bij de Nationale Bank. De bank zal een controle bij de Nationale Bank uitvoeren en op basis daarvan besluiten of u kunt lenen of niet. Ze checken o.a. of u al elders leningen hebt afgesloten en hoe het staat met uw betalingsverleden. Op die wijze proberen ze te achterhalen hoeveel u kan lenen én of u misschien niet teveel leent. Ook kredietverstrekkers doen een controle bij de Nationale Bank.

Aanvullende kosten die geldverstrekkers rekenen

Een lening afsluiten zonder bank kan in sommige gevallen dus goedkoper zijn. Vaak betaalt u bij een kredietverstrekker een concurrerende rentevoet. Heeft u inmiddels een kredietverstrekker via onze website gevonden? Sluit dan niet direct een krediet af maar leg de kosten die ze rekenen eens naast die van een aantal andere lening aanbieders. Zo kunt u bepalen bij wie u het goedkoopste zonder bank kan lenen. De meeste verstrekkers rekenen bijvoorbeeld verwerkings- en administratiekosten.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be