Is het weer tijd voor een nieuwe mobiel, laptop of ander digitaal apparaat, maar heb je er nu even het geld niet voor? Is je digitale apparaat kapot, maar heb je geen verzekering afgesloten en niet genoeg geld om een nieuw apparaat aan te schaffen? Dan kun je nu een lening digitale apparaten afsluiten bij Hello Bank.

Waarom Hello Bank?

Hello Bank is anders dan de reguliere bank, omdat het makkelijker is om een lening af te sluiten. Alle papieren formaliteiten worden overgeslagen en alleen het hoogst nodige aan informatie zal verzameld worden. Hierdoor duurt de termijn waar binnen je het geld kunt verwachten ook een stuk minder lang. Je kunt je geld al binnen een week op je rekening verwachten en het gewilde digitale apparaat aanschaffen. Je hoeft dus niet lang te zitten zonder je digitale apparaat.

BENL - Current Account - October 2016 - 728x90

Waarom een Lening digitale apparaten bij Hello Bank?

Het is nu wel duidelijk dat Hello Bank geen gemiddelde bank is en het hier dus een stuk sneller en gemakkelijk is om een lening digitale apparaten af te sluiten. Bij Hello Bank kun je een maximale lening voor digitale apparaten afsluiten van € 2,500 euro.  Deze lening mag je afbetalen binnen een termijn van 24 maanden, hierdoor is het afbetalingsbedrag per maand ook zeer gering. De meeste mensen zullen het niet eens in hun portemonnee voelen dat ze bezig zijn met het af betalen van een lening. Om het nog allemaal iets mooier te maken, is het rente percentage dat betaald moet worden over de lening ook zeer gering, deze bedraagt maar 2,4 procent. Op de site kun je precies zien hoeveel je moet betalen om de lening te kunnen afsluiten, dus je weet van te voren wat je betaald voor het lenen van het geld.

Het enige dat je hoeft te doen om deze lening mogelijk te maken is het overleggen van een prijsofferte. Deze kun je vragen bij de winkel waar je het digitale apparaat wil gaan kopen. Als je persoonlijke gegevens ook kloppen zal Hello Bank overgaan tot het betalen van het gewenste bedrag en gaan de voorwaarden van de Lening digitale apparaten in.

Dus wil je een gunstige lening afsluiten, waarbij ze niet al te veel eisen stellen? Waar het duidelik is wat je moet betalen? Dan is Hello Bank zeker het overwegen waard. Als je een nieuw digitaal apparaat wilt, is dit het perfecte adres, hier kun je namelijk de Lenig digitale apparaten afsluiten tegen een zeer gunstig rentepercentage. Daarbij hoef je niet lang te wachten voordat de lening rond is. Je kunt in de meeste gevallen het digitale apparaat nog dezelfde week halen. Dus sluit vandaag nog de Lening digitale apparaten af en geniet van de vele voordelen die deze lening met zich mee neemt.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be