Leningen vergelijken

Als u goedkoop geld wilt gaan lenen kunt u dit in een aantal verschillende stappen doen. Belangrijkste eerste stap is het vergelijken van leningen. En bepalen waar u uw aanvraag wilt gaan doen. Wij maken leningen vergelijken graag eenvoudig voor u. Per verschillende vorm van geld lenen hebben wij een apart overzicht voor u gemaakt, waar u simpel, snel en eenvoudig verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Wij hebben ervoor gekozen om maar drie aanbieders met elkaar te vergelijken, omdat dit de voordeligste aanbieders zijn. U regelt uw lening dan ook direct met de bank. Zonder dat een kredietmakelaar hiertussen komt te zitten. De laagste interest krijgt u namelijk als u uw lening rechtstreeks bij de bank kunt onderbrengen. Dit blijkt ook uit ons leningen vergelijken overzicht.
De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat het vergelijken van kredietkaarten een stuk minder eenvoudig is. Dit komt omdat er bij kredietkaarten regelmatig verschillende bedragen als éénmalige kosten gerekend kunnen worden. Die bij anderen weer als maandelijkse kosten worden aangegeven. Plus dat er bij kredietkaarten ook sprake kan zijn van extra “gratis” verzekeringen. Een vergelijk maken is daarmee minder eenvoudig, maar wij gaan ons best voor u doen.

BENL - Personal Loan CTA 2 - February 2017 - 728x90

Welke leningen vergelijken wij

Er zijn een aantal leningvormen die wij met elkaar vergelijken. Het is namelijk niet mogelijk om zomaar wat interest te benoemen. Daarom hebben wij speciaal voor u per leenvorm aangegeven wat de laagste interesttarieven voor u zijn.

  • Autolening
  • Renovatielening
  • Kredietkaart
  • Geldreserve
  • Persoonlijke lening
  • Groene lening

Auto financiering

Vergelijk leningen en voorwaarden

Uiteraard is het van belang om leningen te vergelijken op interest, maar het is ook van belang om op bijkomende voorwaarde te letten. Welk deel van het inkomen kan worden meegenomen. Wat is de langste looptijd die mogelijk is bij deze leenvormen. Etc. Etc. Al met al veel zaken waar u rekening mee zou kunnen houden als u een lening gaat aanvragen.

BENL - Eco Loan - 728x90

Wat kost leningen vergelijken

Daar kunnen we eigenlijk kort over zijn. Leningen vergelijken mag u geen geld kosten. Tijd kan het natuurlijk wel kosten, maar geld mag het u in geen geval gaan kosten in ieder geval. Iedere leningofferte die u aanvraagt is kosteloos en vrijblijvend. Er mogen bij het afsluiten van een lening namelijk geen kosten in rekening gebracht worden. Leningen vergelijken kost u naast tijd, verder helemaal niets.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be