Een prepaid creditcard is een creditcard waar je van tevoren geld op kunt storten. Dit heeft het grote voordeel dat je geen schulden kunt maken. De prepaid creditcard wordt ook wel eens debet card genoemd. Doordat er geen toetsing plaatsvindt bij het bureau krediet registratie te Tiel is een prepaid creditcard populair.

Er is volop keuze!

Er zijn veel verschillende creditcard maatschappijen die een prepaid creditcard aanbieden. Zo is er een van Neteller mastercard, skrill, 3V Prepaid Visa, Payogo Card, GWK prepaid MasterCard, DB Card Prepaid Mastercard en Moneybookers.

Alle verschillende prepaid creditcards hebben hun eigen voordelen en nadelen. Zo zijn de bestedingslimieten vaak verschillend. Ook de kosten per jaar zijn wisselend per credit card maatschappij. De rente is echter gelijk bij alle creditcard maatschappijen voor een prepaid creditcard! De rente is namelijk nul procent.

Kies voor gemak zonder zorgen!

Als u kiest voor een prepaid creditcard dan weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. U hoeft ook niet bang te zijn om meer geld uit te geven dan u heeft. U kunt immers alleen het geld uitgeven wat op uw prepaid creditcard staat. En dat is wel een fijne gedachte. Daarentegen kunt u wel via het internet en bij tal van andere betaalpunten gebruik maken van het gemak van een eigen creditcard. Kies daarom vandaag nog voor een prepaid creditcard!

Een prepaid creditcard aanvragen.

Het aanvragen van een prepaid creditcard kunt u snel en gemakkelijk via het internet doen. U krijgt binnen de kortste keren bericht terug dat uw aanvraag voor de prepaid creditcard is goedgekeurd. En hierna kunt u er geld op storten om er volop gebruik van te maken.

Kies nog vandaag voor een prepaid creditcard! 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be