Als u snel geld wilt lenen zonder een zwarte lijst controle, dan moet u vooral verder lezen. Bij snel geld lenen kunt u denken aan kleine kredietbedragen zoals 100, 200 of 300 euro. Dit kan in België bij een aantal aanbieders. Kunt u niet bij particulieren zoals vrienden of familie terecht voor snel een beetje geld? Dan kunt u altijd terecht bij een aantal kredietverstrekkers. De strenge regels van de overheid zijn soms niet van toepassing op deze aanbieders.

BENL - Personal Loan - CTA 1 - 728x90

Accepteren deze kredietverstrekkers u altijd?

Natuurlijk hanteren ook de aanbieders van ‘snel geld lenen zonder zwarte lijst’ u niet zomaar. Ze letten o.a. op de hoogte van uw inkomen, uw dienstverband en uw woonsituatie. En uiteraard moet u de Belgische nationaliteit hebben. Het is voor deze aanbieders belangrijk dat ze de zekerheid hebben dat u het geleende geld snel weer kunt terugbetalen. Daar tegenover staat dat u precies weet wat de totale kosten van uw kleine lening zijn. De leenrente is duidelijk en ook hoeveel geld u per maand moet aflossen. En niet te vergeten: Ook de looptijd wordt vooraf duidelijk vastgelegd.

Snel een paar honderd euro lenen in België en de voordelen

Wilt u snel 100, 200, 300 of misschien wel 400 euro of meer lenen in België? Dat kan bij een paar aanbieders. Het voordeel van aanbieders bij wie u een beetje geld kan lenen is mate waarin ze uw aanvraag beoordelen. Vaak staat het geld al binnen 1 of 2 dagen op uw rekening! Als u eenmalig een klein bedrag leent, dan is dit bij dergelijke kredietaanbieders redelijk goedkoop. Maar u dient er wel rekenschap mee te houden dat het een dure vorm van lenen kan zijn als u het geld niet snel genoeg aflost. U betaalt dan opeens veel extra kosten. We raden u dan ook aan om alleen een klein kredietje af te sluiten als u er zeker van bent dat u dit geld binnen een paar weken weer kunt terugbetalen!

Geld lenen zonder zwarte lijst: De nadelen

Geld lenen zonder zwarte lijst controle heeft ook een aantal nadelen. Het is wel zo fair om die nadelen met u te bespreken. Het allergrootste nadeel van geld lenen zonder de zwarte lijst controle is wellicht dat u zich extra in de schulden kunt werken. U werkt zich extra in de schulden als niet aflost binnen de looptijd van de lening. Voordat u deze minilening afsluit is het verstandig om extra goed op de looptijd te letten. Sommige looptijden zijn namelijk extreem kort. Neem de leenvoorwaarden altijd in zijn geheel door voordat u met een dergelijke aanbieder in zee gaat.

Comfort loan NL Image Banner 728 x 90

Lening afsluiten en op de zwarte lijst staan

Zoals u nu weet zijn er in België wel degelijk kredietaanbieders die een beetje geld uitlenen ondanks dat u op de zwarte lijst staat. Als geld lenen met een negatieve zwarte lijst controle pure noodzaak is, dan zou u dat eenmalig kunnen doen. We raden u bij problematische schulden echter altijd aan om eerst hulp te zoeken voordat u zich verder in de schulden steekt.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be