Als u geld gaat lenen, doe dit dan bij een betrouwbare partner. De Beobank is een betrouwbare bank met veel vestigingen verspreid over heel België. Het voordeel hiervan is dat u altijd terecht kunt bij één vestiging bij u in de buurt. Vaak ervaren mensen als persoonlijk contact toch als erg prettig, bij de Beobank is dat mogelijk!

Online
Gelukkig gaat de Beobank ook mee met de tijd, want ze hebben natuurlijk ook een website. Het grote voordeel van deze website is het feit dat er ook een simulator op te vinden is. Met zo’n simulator kunt u exact berekenen hoeveel een lening gaat kosten bij de Beobank. Ook wij hebben de proef op de som genomen en de simulator haar werk laten doen. Als test hebben wij aangegeven 7.500 euro te willen lenen bij de bank. Hoeveel gaat deze lening per maand kosten? Dat hangt helemaal af van de looptijd. Wij zetten de bedragen graag even op een rij voor u.

Looptijd van 12 maanden
U betaalt 644 euro per maand

Looptijd van 15 maanden
Een aflosbedrag van 519 euro per maand

Looptijd van 18 maanden
U betaalt 435 euro per maand

Looptijd van 21 maanden
Een aflosbedrag van 375 euro per maand

Looptijd van 24 maanden
U betaalt 331 euro per maand

Looptijd van 27 maanden
Een aflosbedrag van 296 euro per maand

Looptijd van 30 maanden
U betaalt 286 euro per maand

Comfort loan NL Image Banner 975 x 90

Zoals u ziet betaalt u steeds minder per maand naarmate de looptijd langer wordt. Dit lijkt erg ideaal, maar het kent ook een nadeel. Een langere looptijd betekent namelijk een duurdere lening. Over het geleende geld betaalt u rente, zodra de looptijd langer wordt, wordt de rente ook meer. Als u goedkoop geld wilt lenen is het dus zaak om de lening ook weer snel af te lossen. Dit moet natuurlijk wel kunnen met uw persoonlijke financiële situatie. Zoals we kunnen zien betaalt u met een looptijd van 12 maanden ruim 600 euro per maand. Niet iedereen is in staat om dit bedrag elke maand weer op te hoesten naast de vaste lasten zoals huur / hypotheek, verzekeringen en voedsel.

De genoemde bedragen zijn een indicatie en een momentopname. Het kan zijn dat de bedragen inmiddels gedaald of gestegen zijn. Voor de meest actuele bedragen raden wij u aan op de website te kijken van Beobank en de simulator toe te passen. Op die manier krijgt u het meest actuele overzicht. Ook kunt u via de website direct een aanvraag indienen. De bank zal vervolgens beoordelen of u geld mag lenen van hen. Wij wensen u veel succes bij het berekenen van uw maandlasten en het aanvragen van een lening bij de Beobank.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be