Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Goedkoopste autolening

Als het om geld lenen voor uw auto gaat is er eigenlijk maar één ding van belang. Waar krijgt u de goedkoopste autolening. Voor het maken van deze pagina hebben wij eerst andere websites bekeken en hebben ons gestoord aan het gegeven dat iedereen grote vergelijkingstabellen maakt om u de goedkoopste autolening aan te bieden. Uit alle websites kwam overigens hetzelfde. Er zijn maar twee écht goedkope aanbieders van een autolening. Deze twee vermelden wij dan ook op onze website. U mag natuurlijk aanvragen waar u wenst. Het nadeel is echter dat u bij andere aanbieders meer gaat betalen en dat kan niet de bedoeling zijn!

Nr 1. Goedkoopste autolening

Op de eerste plaats is geëindigd de Autolening van BeoBank. Als u bij de autodealer geweest bent en u heeft u droomauto gezien kunt u direct een aanvraag doen. Vergeet niet de gegevens van de auto in te voeren. Hierdoor kan de bank uw aanvraag nog sneller beoordelen. Een autolening aan 1.74% JKP.

Auto NL Image Banner 840 x 150

Nr 2. Goedkoopste autolening

Een goede nummer twee is de autolening bij BNP Paribas fortis. De Autolening van BNP Paribas fortis is op maat van uw persoonlijke behoeftes en mogelijkheden. Het is een lening op afbetaling voor de aankoop van zowel nieuwe als tweedehandsauto’s voor privégebruik. Hij kan ook aangewend worden voor de aankoop van een moto, een mobilhome of caravan. Een autolening vanaf 1,75% JKP.

Nr 3. Goedkoopste autolening

Autolening Image Banner 728 x 90

Op de derde plek van de goedkoopste autolening staat de Autolening van Cetelem. Met een JKP van slechts 2.25% een voordelige aanbieder.

 • U kunt van € 2.500,- tot € 75.000,- aanvragen.
 • Betreft een lening op afbetaling
 • Mogelijk om 110% te lenen
 • 1.85% JKP ongeacht de looptijd en het bedrag
 • Nieuwe wagens = 2.25% JKP
 • Tweedehandswagens jonger dan 36 maanden = 2.25% JKP
 • Tweedehandswagens ouder dan 36 maanden = 3.99% JKP

Hiermee is Cetelem voordelig. U kunt hier met een gerust hart de goedkoopste autolening aanvragen. Overigens is het altijd verstandig om bij meerdere aanbieders aan te vragen. U heeft dan meer kans op een goede en voordelige offerte!

Het verschil is natuurlijk niet enorm groot tussen alle aanbieders van autoleningen. En dat kan toch oplopen. Zeker bij de grotere autolening kunt u al snel tientallen euro’s besparen door uw lening aan te vragen bij de goedkoopste aanbieders van de autolening. Wel is het grote voordeel dat alle aanbieders uw leningaanvraag razendsnel kunnen afwikkelen.

Autolening tweedehands auto

Mijn auto is dringend aan vervanging toe. Omdat ik meer wil voor mijn geld, kies ik voor een tweedehands auto bovenop een nieuwe wagen. Dit past nu eenmaal beter binnen mijn budget. Ik heb een tweedehands auto, of directiewagen op het oog. Omdat deze auto minder dan 3 jaar oud is, geniet ik van hetzelfde voordelige tarief als een autolening nieuwe wagen: 2.25 % Ik kies mijn auto bij een professionele autoverkoper en Cetelem verzorgt de financiering. Een autolening voor auto’s ouder dan 36 maanden ligt het tarief hoger bij Cetelem, namelijk JKP:
3,99 %

Autolening tweedehands auto

Aandachtspunten goedkoopste autolening

Om uw goedkoopste autolening echt goedkoop te laten zijn is het belangrijk dat u op 2 zaken let. Ten eerste is het belangrijk om de looptijd zo kort mogelijk te maken. Des te korter u aan de lening “vast zit” des te beter het voor u is. U betaald immers minder rente omdat de lening korter uitstaat. Een half jaar langer betalen aan een lening kost u namelijk vaak honderden euro’s extra aan rente! Het tweede punt is natuurlijk het rentpercentage. Des te lager het rentepercentage des te minder het u uiteindelijk koste om de lening weer helemaal terug te betalen.

Nr 1. Goedkoopste autoverzekering


Meer dan 80 jaar ervaring: Corona Direct draait al jaren mee in de verzekeringswereld. Al die ervaring delen we graag met onze klanten.Voordelig én veilig: Corona Direct werkt vanuit één centraal kantoor in Brussel. Zo hebben wij minder kosten en ben jij veilig verzekerd aan de beste prijs. Vernieuwend: Onze specialisten zijn pioniers: onze Kilometerverzekering en Hondenverzekering waren Belgische primeurs. Persoonlijk: Een dringende vraag? Je persoonlijke dossierbeheerders staan 24u/24 klaar met hulp op maat.

Nr 2. Goedkoopste autoverzekering

Opteer voor een verzekering van touring tegen de juiste prijs. Kies tussen onze verzekeringsformules de dekking die het best is aangepast aan uw behoeften. Een autoverzekering in België dient om schade bij derden te verzekeren als u bij een ongeval in fout bent. Het kan gaan om lichamelijke, materiële of morele schade.

Uw autoverzekering online afsluiten en 2 maanden gratis

BENL - 2 months for free - 728x90

Nr 3. Goedkoopste autoverzekering

Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) of de Omniumverzekering auto van DVV.

Voordelen van de omniumverzekering bij DVV:
1. Gratis bijstand na ongeval in België
2. Schade zo snel mogelijk geregeld
3. Uitstekende servicegaranties
4. DVV Stars

BENL - Car Insurance BA - Oct.-Dec. 2016 - 728x90

Goed om te weten:

 • Ongevallen die veroorzaakt worden door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door een technische tekortkoming aan het voertuig zijn niet gedekt.
 • Diefstal: de schade is niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.
 • Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.

Voordelen van de autoverzekering BA bij DVV:
1. Onze DVV-consulenten staan altijd voor je klaar
2. Gratis bijstand na ongeval in België
3. Schade zo snel mogelijk geregeld
4. Korting bij defensief rijden

Goed om te weten: Welke risico’s dekt de autoverzekering BA niet ?

 • Schade aan je eigen voertuig: daarvoor verwijzen we je graag naar de DVV Autoverzekering Omnium.
 • Lichamelijke schade aan de bestuurder of de verantwoordelijke van het ongeval: daarvoor raden we je de DVV Verzekering Lichamelijke ongevallen in het Verkeer aan.