Goedkoopste persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening bedoelen wij natuurlijk ongedekte persoonlijk leningen. Wij zijn op zoek gegaan naar de goedkoopste persoonlijke lening en zijn daarbij vooral op zoek gegaan naar de lening met de allerlaagste rentepercentages. Een lening met een laag rentepercentage, dit is immers toch het meest belangrijke dat er voor u is. We hebben voor u een top 3 gemaakt die we onder elkaar voor u benoemen. Op diverse andere websites staan vergelijkingen van tientallen aanbieders. Wij hebben dit als zeer onoverzichtelijk opgevat en hebben besloten om een eenvoudige, duidelijke, heldere en transparant overzicht voor u te maken. De goedkoopste persoonlijke lening is daarmee ook een lening geworden met het laagste rentepercentage. Dit geeft naar ons inzien het beste beeld.

Op dit moment zijn er 3 aanbieders met de aantrekkelijkste rente voor een persoonlijke lening. Buyway met 4,39% JKP,  Santander Consumer Finance 4.59% JKP en Cetelem. Vraag online een offerte aan en kies de aanbieder die het beste bij u past.

Nr. 1 Goedkoopste persoonlijke lening

Op de eerste plaats komt de persoonlijke lening is is Buyway. Bij Buyway heeft u al een lening vanaf 4.39% JKP.  Als u de lening gaat simuleren op de website van Buyway ziet u direct welk rentepercentage u moet betalen bij een bepaald te financieren bedrag en duur van de lening. Het grote voordeel vinden wij overigens ook dat de site van Buyway  helder duidelijk en overzichtelijk is!


Jaarlijks Kostenpercentage 4,89% is geldig voor een krediet van 1.250 tot 3.700 euro, met een looptijd van aflossingen van minimum 12 maand en maximum 30 maanden.
Jaarlijks Kostenpercentage 4,49% is geldig voor een krediet van 3.701 tot 10.000 euro, met een looptijd van aflossingen van minimum 12 maanden en maximum 48 maanden.
Jaarlijks Kostenpercentage 4,39% is geldig voor een krediet van 10.001 tot 20.000 euro, met een looptijd van aflossingen van minimum 12 maanden en maximum 48 maanden.

Nr. 2 Goedkoopste persoonlijke lening

Iedereen heeft wel eens extra geld nodig. Of het nu gaat om de aankoop van een auto, het financieren van een verbouwing of het betalen van studies. Bij Santander Consumer Finance kan u flexibel en op een eenvoudige manier geld lenen dankzij de lening op afbetaling. En Santander helpt u vanaf het plannen tot het realiseren van uw droom. Vanaf 4.5%

Santander krediet

Nr. 3 Goedkoopste persoonlijke lening

Op de derde plaats komt de persoonlijke lening is is Cetelem. Bij Cetelem sluit u voordelig een persoonlijke lening af.  Als u de lening gaat simuleren op de website van Cetelem ziet u direct welk rentepercentage u moet betalen bij een bepaald te financieren bedrag en duur van de lening.
Wist u trouwens dat de rente op een persoonlijke lening lager is dan die op een doorlopend krediet?

 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be