Goedkoopste persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening bedoelen wij natuurlijk ongedekte persoonlijk leningen. Wij zijn op zoek gegaan naar de goedkoopste persoonlijke lening en zijn daarbij vooral op zoek gegaan naar de lening met de allerlaagste rentepercentages. Een lening met een laag rentepercentage, dit is immers toch het meest belangrijke dat er voor u is. We hebben voor u een top 3 gemaakt die we onder elkaar voor u benoemen. Op diverse andere websites staan vergelijkingen van tientallen aanbieders. Wij hebben dit als zeer onoverzichtelijk opgevat en hebben besloten om een eenvoudige, duidelijke, heldere en transparant overzicht voor u te maken. De goedkoopste persoonlijke lening is daarmee ook een lening geworden met het laagste rentepercentage. Dit geeft naar ons inzien het beste beeld.

Op dit moment zijn er 4 aanbieders met de aantrekkelijkste rente voor een persoonlijke lening. Cetelem met 4.95% JKP, Beobank, en Cofidis 4.99% JKP. Vraag online een offerte aan en kies de aanbieder die het beste bij u past.

Nr. 1 Goedkoopste persoonlijke lening

Op de eerste plaats komt de persoonlijke lening is is Cetelem. Bij Cetelem heeft u al een lening vanaf 4.95% JKP.  Als u de lening gaat simuleren op de website van Cetelem ziet u direct welk rentepercentage u moet betalen bij een bepaald te financieren bedrag en duur van de lening. Het grote voordeel vinden wij overigens ook dat de site van Cetelem helder duidelijk en overzichtelijk is!


Rentepercentages Cetelem

Nr. 2 Goedkoopste persoonlijke lening

De nummer twee is de persoonlijke lening van Beobank. Een persoonlijke lening aan zo’n rentevoet? Ja Beobank maakt het mogelijk. De toekenning van een krediet is een belangrijke beslissing. Beobank wil u een optimale service bieden en u een oplossing voorstellen aangepast aan uw behoeften en aan uw mogelijkheden. Daarom vraagt Beobank eerst meer informatie over onder andere uw financiële situatie (inkomsten en lasten) en meer bepaald over uw lopende financiële verplichtingen.Wel kunt u maximaal 7500 euro lenen. Wilt u meer lenen kies dan een van de andere aanbieders van een persoonlijke lening.

Comfort loan NL Image Banner 728 x 90

Gedeelde Nr. 3 Goedkoopste persoonlijke lening

Profiteer van een aantrekkelijke rente voet bij de persoonlijke lening van Cofidis. Cofidis staat bekend als een zeer betrouwbare kredietverstrekker. U kunt vanaf 5001 euro lenen tot maximaal 50000 euro. Rente overzicht Cofidis

BENL - Personal Loan - 728x90

Wist u trouwens dat de rente op een persoonlijke lening lager is dan die op een doorlopend krediet?