Goedkoopste Renovatielening

Gaat u uw woning verbouwen? Dan is het logisch dat u geld nodig heeft. U kunt immers niet alles zelf betalen natuurlijk. Omdat er veel geleend wordt voor de renovaties leek het ons een bijzonder goed idee om hiervoor ook een top 2 voor u te maken. Meer dan de top 2 is eigenlijk niet nodig. Het rentepercentage van beide aanbieders van een klassieke renovatie lening en een ecolening ligt op jaarbasis bijna gelijk. Cetelem biedt een klassieke renovatielening aan. Cetelem biedt ook een ecologische renovatielening aan. Wij raden u aan om uw renovatielening af te sluiten bij één van de onderstaande partijen. Hierdoor betaald u minder terug en kan u voordeel oplopen tot duizenden Euro’s.

Nr. 1 Goedkoopste renovatielening

De goedkoopste ecologische renovatielening die wij hebben kunnen vinden is een lening van Cetelem. Geld lenen tegen is enorm voordelig. Door te kiezen voor een ecologische lening bij Cetelem weet u dus zeker dat u een voordelige financiering kunt afsluiten. De Renovatielening Cetelem Ecologisch en Renovatielening Cetelem Klassiek.
Nr. 2 Goedkoopste renovatielening

Het renovatiekrediet van Beobank.

 • Interessante rentevoet voor een ecologische renovatielening of voor een klassieke renovatie lening. 
 • Lening op maat

  Uw huis is niet dat van uw buren. Ons advies is op uw profiel afgestemd.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld te uwer beschikking gesteld.

  Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

 • Voorstel voorbehouden aan particulieren eigenaars.
 • Ontleend bedrag van minimum 3.800€. 70% van de ontleende som dient te worden gerechtvaardigd via facturen of een bestelbon met handtekening.

Een lening voor renovatie van geldlening biedt mogelijkheden: U hoeft uw spaarcenten niet aan te spreken.Het leenbedrag van een lening voor renovatie is snel beschikbaar.Een renovatielening is mogelijk voor zowel huurders als eigenaars van vastgoed. Geen verrassingen: door de vaste intrestvoet gedurende de ganse looptijd van de lening voor renovatie weet u precies hoeveel en wanneer u terugbetaalt. Fiscaal aftrekbaar: de intresten van een renovatielening zijn aftrekbaar voor de belastingen mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Renovatielening of groene lening

Wat is de beste optie de goedkoopste renovatielening of de goedkoopste groene lening? Eigenlijk is dit geen juiste vraag. Indien mogelijk is het altijd verstandig om te kiezen voor de groene lening. Toch heeft u deze keuze niet zelf. Het gaat er namelijk om wat het bestedingsdoel van uw lening is. Als u de lening gaat gebruiken om bijvoorbeeld uw woning energiezuiniger te maken, dan pas kunt u gebruik maken van de groene lening in plaats van de renovatielening. Dit bespaart u per maand weer iets aan interest.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be