Goedkoopste autolening

Als het om geld lenen voor uw auto gaat is er eigenlijk maar één ding van belang. Waar krijgt u de goedkoopste autolening. Voor het maken van deze pagina hebben wij eerst andere websites bekeken en hebben ons gestoord aan het gegeven dat iedereen grote vergelijkingstabellen maakt om u de goedkoopste autolening aan te bieden. Uit alle websites kwam overigens hetzelfde. Er zijn maar twee echt goedkope aanbieders van een autolening. Deze twee vermelden wij dan ook op onze website. U mag natuurlijk aanvragen waar u wenst. Het nadeel is echter dat u bij andere aanbieders meer gaat betalen en dat kan niet de bedoeling zijn!
Nr 1. Goedkoopste autolening

De troeven van een autokrediet bij Cetelem

U wilt een nieuwe wagen of een tweedehands auto kopen tegen een voordelig rente tarief vanaf 2500 euro. U zoekt een betrouwbare en voordelige autolening! Bij Cetelem krijgt u de beste aankoopvoorwaarden én de beste financiële partner. Een partner op wie ik kan rekenen.

 • Leen tot 110% van de aankoopwaarde van uw voertuig
 • Financiering op maat van uw budget
 • Maandelijkse aflossingen met een vaste looptijd
 • Betaal in alle veiligheid uw autolening af dankzij een geruststellende verzekering
 • Jaren van expertise

Nr 2. Goedkoopste autolening

Op de eerste plaats is geëindigd de Autolening van BeoBank. Als u bij de autodealer geweest bent en u heeft u droomauto gezien kunt u direct een aanvraag doen. Vergeet niet de gegevens van de auto in te voeren. Hierdoor kan de bank uw aanvraag nog sneller beoordelen.Autolening tweedehands auto

Cetelem tweedehands autolening
Mijn auto is dringend aan vervanging toe. Omdat ik meer wil voor mijn geld, kies ik voor een tweedehands auto bovenop een nieuwe wagen. Dit past nu eenmaal beter binnen mijn budget. Ik heb een tweedehands auto, of directiewagen op het oog. Omdat deze auto minder dan 3 jaar oud is, geniet ik van hetzelfde voordelige tarief als een autolening nieuwe wagen. Ik kies mijn auto bij een professionele autoverkoper en Cetelem verzorgt de financiering. Een autolening voor auto’s ouder dan 36 maanden ligt het tarief hoger bij Cetelem.

Tweedehands autolening Cetelem

Cofidis tweedehands autolening
De autolening is een lening op afbetaling waarmee u tussen € 5001 en € 50 000 kunt lenen voor de financiering van uw tweedehandsvoertuig: auto, motor, caravan, motorhome.  Een vaste rentevoet van 3,6%. Als u nu online een autolening aangaat, dan geniet u van een voordelige rentevoet van 3,9%. Dankzij uw lening kunt u de aankoop van uw voertuig volledig financieren en al uw extra kosten dekken: verzekering, belasting op verkeerstelling. De voorwaarden voor de terugbetaling (maandelijkse aflossingen, rentevoet en looptijd) worden van tevoren vastgelegd en bij ondertekening van uw contract ontvangt u een aflossingstabel voor uw autolening.

Mozzeno tweedehands autolening
Eenvoudig en 100% online. Een JKP vanaf 3,60% of 3,47% in geval van correcte terugbetaling. De financiering voor een tweedehands auto van mozzeno.com is een lening zonder bank waarmee u de aankoop van een tweedehands auto kunt financieren. Deze lening voor een tweedehands wagen kunt u tegen een bijzonder interessante rentevoet afsluiten. Bovendien kunt u rechtstreeks online een simulatie van uw autofinanciering uitvoeren.

Autolening Mozzeno

Aandachtspunten goedkoopste autolening

Om uw goedkoopste autolening echt goedkoop te laten zijn is het belangrijk dat u op 2 zaken let. Ten eerste is het belangrijk om de looptijd zo kort mogelijk te maken. Des te korter u aan de lening “vast zit” des te beter het voor u is. U betaald immers minder rente omdat de lening korter uitstaat. Een half jaar langer betalen aan een lening kost u namelijk vaak honderden euro’s extra aan rente! Het tweede punt is natuurlijk het rentpercentage. Des te lager het rentepercentage des te minder het u uiteindelijk koste om de lening weer helemaal terug te betalen.

Nr 1. Goedkoopste autoverzekering


Meer dan 80 jaar ervaring: Corona Direct draait al jaren mee in de verzekeringswereld. Al die ervaring delen we graag met onze klanten.Voordelig én veilig: Corona Direct werkt vanuit één centraal kantoor in Brussel. Zo hebben wij minder kosten en ben jij veilig verzekerd aan de beste prijs. Vernieuwend: Onze specialisten zijn pioniers: onze Kilometerverzekering en Hondenverzekering waren Belgische primeurs. Persoonlijk: Een dringende vraag? Je persoonlijke dossierbeheerders staan 24u/24 klaar met hulp op maat.

Nr 2. Goedkoopste autoverzekering

Opteer voor een verzekering van touring tegen de juiste prijs. Bij Touring Verzekeringen zijn er verschillende manieren om een goedkopere autoverzekering af te sluiten en toch dezelfde bescherming te krijgen. Er bestaan voordelige formules voor elk profiel!

 • Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar? Dan kunt u genieten van een tot 20% goedkoper tarief voor uw autoverzekering!
 • Als u naar het werk gaat met het openbaar vervoer, kunt u genieten van een 10% goedkoper tarief voor uw autoverzekering.
 • Als u naar het werk gaat met de fiets, kunt u genieten van een 10% goedkoper tarief voor uw autoverzekering.

Uw autoverzekering online afsluiten !

Nr 3. Goedkoopste autoverzekering

Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) of de Omniumverzekering auto van DVV.
Voordelen van de omniumverzekering bij DVV:
1. Gratis bijstand na ongeval in België
2. Schade zo snel mogelijk geregeld
3. Uitstekende servicegaranties
4. DVV Stars

Goed om te weten:

 • Ongevallen die veroorzaakt worden door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door een technische tekortkoming aan het voertuig zijn niet gedekt.
 • Diefstal: de schade is niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.
 • Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.

Voordelen van de autoverzekering BA bij DVV:
1. Onze DVV-consulenten staan altijd voor je klaar
2. Gratis bijstand na ongeval in België
3. Schade zo snel mogelijk geregeld
4. Korting bij defensief rijden

Goed om te weten: Welke risico’s dekt de autoverzekering BA niet ?

 • Schade aan je eigen voertuig: daarvoor verwijzen we je graag naar de DVV Autoverzekering Omnium.
 • Lichamelijke schade aan de bestuurder of de verantwoordelijke van het ongeval: daarvoor raden we je de DVV Verzekering Lichamelijke ongevallen in het Verkeer aan.
Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be