Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Goedkoopste persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening bedoelen wij natuurlijk ongedekte persoonlijk leningen. Wij zijn op zoek gegaan naar de goedkoopste persoonlijke lening en zijn daarbij vooral op zoek gegaan naar de lening met de allerlaagste rentepercentages. Een lening met een laag rentepercentage, dit is immers toch het meest belangrijke dat er voor u is. We hebben voor u een top 5 gemaakt die we onder elkaar voor u benoemen. Op diverse andere websites staan vergelijkingen van tientallen aanbieders. Wij hebben dit als zeer onoverzichtelijk opgevat en hebben besloten om een eenvoudige, duidelijke, heldere en transparant overzicht voor u te maken. De goedkoopste persoonlijke lening is daarmee ook een lening geworden met het laagste rentepercentage. Dit geeft naar ons inzien het beste beeld.

Nr. 1 Goedkoopste persoonlijke lening

Comfort loan NL Image Banner 300 x 250
De nummer een is de persoonlijke lening van Beobank. Een persoonlijke lening aan zo’n rentevoet? Ja Beobank maakt het mogelijk. De toekenning van een krediet is een belangrijke beslissing. Beobank wil u een optimale service bieden en u een oplossing voorstellen aangepast aan uw behoeften en aan uw mogelijkheden. Daarom vragen wij u eerst meer informatie over onder andere uw financiële situatie (inkomsten en lasten) en meer bepaald over uw lopende financiële verplichtingen.

Nr. 2 Goedkoopste persoonlijke lening

NL PAT MENSUALITES LEGERES 840x150
Een goede nummer 2 voor de Goedkoopste persoonlijke lening is de persoonlijke lening van Cofidis. U kunt bij Cofidis al terecht voor een lening vanaf € 5.001,- en u kunt tot een maximaal bedrag van € 50.000,- lenen. De rente van 5,9% is natuurlijk een ontzettend scherp rentepercentage. Daarnaast heeft Cofidis een goede, simpele en snelle kredietacceptatie waardoor u snel weet waar u aan toe bent

Nr. 3 Goedkoopste persoonlijke lening

Persoonlijke lening Image Banner 336 x 280
Op de derde plaats komt de persoonlijke lening is is Cetelem. Bij Cetelem heeft u al een lening vanaf 5.95% JKP.  Als u de lening gaat simuleren op de website van Cetelem ziet u direct welk rentepercentage u moet betalen bij een bepaald te financieren bedrag en duur van de lening. Het grote voordeel vinden wij overigens ook dat de site van Cetelem helder duidelijk en overzichtelijk is!

Nr. 4 Goedkoopste persoonlijke lening

Hellobank alle projecten lening voor wie droomt van een groot familiefeest, een legendarisch trouwfeest, een vlekkeloze verhuis, of een aantal persoonlijke uitgaven in het verschiet heeft. Je kan een bedrag tussen €1.250 en €35.000 lenen, dat je terugbetaalt gedurende een periode van minimum 12 maanden tot maximum 60 maanden.

Wist u trouwens dat de rente op een persoonlijke lening lager is dan die op een doorlopend krediet?