Belegging in parkeren

Een belegging doen, het wordt steeds vanzelfsprekender en vooral met de wetenschap dat banken vandaag de dag geen verbluffende rentes geven. Steeds meer mensen kiezen voor het doen van een belegging in plaats van sparen. Sparen was vroeger leuk, maar met de slopende inflatie en lage rentes die de bank biedt is sparen steeds minder aantrekkelijk geworden. Tijd dus om te vernieuwen en tijd om tot nieuwe mogelijkheden te komen. Beleggen is al jarenlang een interessante manier om toch nog iets te doen met spaargeld. Het biedt mogelijkheden en voordelen en wordt hierdoor dan ook steeds vaker omarmd door zowel ondernemers, als particulieren. Beleggen is mogelijk op veel verschillende manieren en vastgoed is dan ook een heel erg bekende. Iets minder bekend is het doen van een belegging in parkeren. Beleggen in parkeren is een zeer interessante en lucratieve manier van beleggen.

Beleggen in parkeren zou misschien weleens één van de interessantste manieren kunnen zijn wanneer we het hebben over beleggen in vastgoed. Hier zijn verschillende redenen voor en een reden die we vaak horen is wanbetalers. Wanneer u een belegging doet in vastgoed, krijgt u zonder enige twijfel ooit te maken met wanbetalers die de huur van uw pand niet meer kunnen betalen. Bij een parkeergelegenheid is dit probleem al opgelost, niet betalen is simpelweg niet mogelijk.

Ook wordt er van parkeerplaatsen altijd wel gebruik gemaakt. Dagelijks moeten veel mensen op verschillende plaatsen de auto kwijt en vaak wordt hiervoor gebruik gemaakt van betaald parkeren. Betaald parkeren komt op steeds meer plekken voor en is dan ook een erg interessante inkomsten en beleggingsbron geworden.

Zeer hoog rendement

Beleggen in parkeren biedt een zeer hoog rendement. Zo stijgen parkeerkosten vele malen sneller dan de inflatie, zijn de aanschafkosten voor bijvoorbeeld een parkeergarage lager dan bijvoorbeeld huizen of kantoorpanden en loopt uw investering minder gevaar omdat beleggen in parkeren vrijwel inflatie en crisisbestendig is.

Nadelen zijn er dan ook bijna niet te vinden voor het doen van een belegging in parkeren. Dit is dan ook voor een erg groot deel de reden waarom steeds meer beleggers voordelen en kansen zien in deze manier van beleggen.

Beleggen in parkeren voor wie

Veel mensen denken parkeerplaatsen en garages altijd onderdeel zijn van een gemeente. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Met name veel parkeergarages worden beheerd door investeerders. Deze investeerders bestaan uit zowel particulieren, als ondernemers.

Of u deze belegging dus wilt doen met zakelijke financiën, of met privévermogen het is allebei mogelijk. Iedereen kan beleggen in parkeerruimtes, wanneer u dus op zoek bent naar een goede beleggingsmogelijkheid, dan kan beleggen in parkeerplaatsen een erg interessante optie zijn.

Mogelijkheden

Er bestaan verschillende mogelijkheden, zo kunt u zelf een parkeergarage beginnen maar u kunt natuurlijk ook investeren in een organisatie die het beheer heeft over verschillende parkeergarages. Het laatst komt het meest voor, beheerders gaan dan op zoek naar beleggers die willen beleggen in een parkeergarage en huren deze dan vervolgens. Zo hebben beleggers verder geen omkijken naar de parkeergarage.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be