Volgende week opent het Autosalon zijn deuren. Een auto kopen is een grote en belangrijke aankoop en daar speelt Beobank in 2016 graag op in. Wie vanaf 8 januari een autolening aangaat bij Beobank, betaalt het laagste tarief ooit in de geschiedenis van de bank.

De eindejaarsfeesten zijn achter de rug en het jaarlijkse Autosalon staat voor de deur. Aangezien autodealers met salonvoorwaarden uitpakken, is dit voor vele Belgen de ideale periode om een nieuwe auto aan te kopen of zich hierover te informeren.

Voor vele gezinnen is de aankoop van een wagen echter een grote financiële inspanning. Beobank lanceert daarom een autolening met een zeer aantrekkelijk tarief van 0,99%. Dat is het laagste tarief ooit in de geschiedenis van de bank.

beobank Autolening van Beobank aan 0,99%. Vraag online uw financiering aan!

“Als algemene retail-bank is het voor ons belangrijk om onze klanten producten en diensten aan te bieden die beantwoorden aan hun behoeften en die overeenkomen met de huidige markttendensen. De expertise van Beobank rond persoonlijke en flexibele betaaloplossingen en de scherpe tarieven bieden hier duidelijk een concrete meerwaarde aan de klanten en prospecten. Voor nieuwe klanten is dit bovendien een goede gelegenheid om kennis te maken met ons ruime aanbod aan producten en diensten”, vertelt Guy Roosen, Directeur Producten bij Beobank.

Deze nieuwe tarieven gelden ook voor BKCP Bank. “Dit kadert in de reeds aangekondigde fusie van Beobank en BKCP Bank tegen het einde van het eerste semester van 2016 en een toekomstige harmonisering van de producten, diensten en tarieven”, voegt Guy Roosen toe.

Particulieren kunnen tot 120% van de aankoopwaarde van de wagen lenen om ook de verzekeringen (zoals de omnium-, burgerlijke aansprakelijkheids- en schuldsaldoverzekering,…) en de belasting op inverkeerstelling te financieren.

De autolening is niet enkel geldig voor de aankoop van een auto, maar ook voor een motor, mobilhome en caravan. Ook de aankoop van een tweedehandsauto jonger dan twee jaar valt onder deze rentevoet. Dit tarief is van kracht van 8 januari t.e.m. 30 april 2016 en geldt enkel voor particuliere klanten.

 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be