Steeds meer bedrijven doen tegenwoordig zaken met Beobank, en deze samenwerkingen bieden houders van kredietkaarten vaak leuke kortingen. Zo is er ook een Neckermann World Mastercard die natuurlijk vooral interessant is wanneer je vaak inkopen doet bij de Neckermann.

Beobank biedt haar klanten en potentiële klanten graag een brede keuze, zo zijn er dan ook naast de Neckermann meerdere bedrijven die zorgen voor een ruim aanbod kredietkaarten samen met Beobank. Neckermann biedt met behulp van de Beobank de Beobank Neckermann World Mastercard aan, waarmee eigenaren van deze kaart korting kunnen krijgen bij Neckermann.

Beobank Neckermann World MasterCard

Hoe werkt de kortingsregeling?

Met een Beobank Neckermann World Mastercard spaar je bij iedere aankoop per uitgegeven euro 1 neckermann punt. Deze punten kun je vervolgens weer inleveren bij een volgende aankoop, waarop je dan vervolgens door middel van deze punten een korting zult krijgen. De puntenregeling is zeer eenvoudig, en je korting is dan ook erg makkelijk te berekenen. 100 Neckermann punten staan namelijk gelijk aan €1.

Voor wie is de Beobank Neckermann World Mastercard interessant?

Vooral voor klanten van de Neckermann is deze kredietkaart natuurlijk interessant, ze krijgen namelijk sowieso ieder jaar €5 cadeau maar ook kunnen ze punten sparen op al hun aankopen bij de Neckermann en wanneer je hier regelmatig iets koopt dan kan de korting stiekem nog behoorlijk oplopen.

Naast het feit dat de kaart interessant is voor klanten van de Neckermann, is hij natuurlijk ook interessant voor mensen die regelmatig reizen doordat je er overal ter wereld mee kunt betalen en geld kunt opnemen. Ook is de kaart interessant  voor personen die graag online shoppen het kan een enorme uitkomst bieden vanwege de aankoopbescherming en de  verschillende verzekeringen die gelden  op de kredietkaart. De kaart is dus naast de korting bij Neckermann nog voor veel meer dingen interessant.

Flexibele Kredietkaart

Iets wat ook zeker nog een pluspunt is, is het feit dat je bij de Beobank Neckermann World Mastercard ook nog een keer geniet van flexibele terugbetaal termijnen. Wanneer je bijvoorbeeld een krediet van €3000,- hebt waarvan je maar €500,- gebruikt dan betaal je slechts over deze €500,- maandelijks een bedrag van 1/18e van het gebruikte krediet terug. Op deze manier wordt lenen dus eenvoudiger en ook veiliger doordat je niet direct een groot bedrag hoeft terug te betalen.

Veilig

De kaart is veilig in vele opzichten, het betaalsysteem is namelijk voorzien van up-to-date beveiliging die ervoor zorgt dat je veilig kunt betalen en geld kunt opnemen maar ook zijn bijvoorbeeld aankopen beveiligd door middel van een aankoopbescherming. Of je nu online winkelt, of aan de andere kant van de wereld je bent altijd verzekerd met de inkopen die je met de kaart doet.

Naast de standaard verzekeringen kun je er ook nog voor kiezen (optioneel) om een extra verzekering op de Beobank Neckermann World Mastercard te nemen die ervoor zorgt dat je nooit in de problemen kunt komen bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, ziekte of zelfs overlijden. Met deze optionele verzekering ben je dus goed verzekerd voor onverwachte tegenslagen die ervoor kunnen zorgen dat je het geleende geld niet kunt terugbetalen.

Beobank Neckermann World MasterCard – €250 extra korting op uw volgende Neckermann vakantie + jaarlijks 5 Euro cadeau

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be