Voor mensen die veel reizen, en dan zonder zorgen op reis willen gaan zonder zich druk te hoeven maken of de bankpas het in het buitenland wel doet is er een Beobank World Travel Mastercard. Met deze kaart kun je makkelijk betalen in het buitenland, en hij is te gebruiken in maar liefst 22 miljoen winkels wereldwijd, en bij 1miljoen pinautomaten wereldwijd. Met een Beobank World Travel Mastercard loop je dus nooit de kans dat je in het buitenland staat zonder de mogelijkheid om geld op te nemen.

De Beobank World Travel Mastercard is natuurlijk erg handig omdat je er overal ter wereld mee kunt betalen, maar deze kaart heeft meer voordelen. Zo kun je namelijk ook miles sparen, en iedere euro levert maar liefst 1 mile op, en daarnaast is het ook nog mogelijk om dubbele miles te krijgen wanneer je treinkaarten koop bij NMBS Europe, je ontvangt dan namelijk dubbele miles.

Reizen dankzij je MasterCard. Vraag hier uw Beobank Travel Pass MasterCard kaart aan!

De opgespaarde miles kun je inruilen tegen vlieg en treintickets voor onder andere de Thalys en de TGV. Zeker voor wie veel reist is er dan ook een hoop voordeel te halen uit deze creditcard, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het gemak en de veiligheid van online betalen met een creditcard en ook het uitgebreide verzekeringspakket dat bij de Beobank World Travel Mastercard.

Jaarlijkse bijdrage voor de Beobank World Travel Mastercard

Vrijwel op iedere creditcard zit een jaarlijkse bijdrage, en bij de creditcards van de Beobank zit deze er natuurlijk ook op, maar  is hij vaak wel een stukje lager dan bij andere aanbieders van creditcards. Op de Beobank World Travel Mastercard bedraagt de jaarlijkse bijdrage €50,- en in dat bedrag zit het gebruik van de kaart(en) verwerkt en dingen zoals Beobank Online.

Hoe hoog is de kredietopening?

Bij de Beobank zijn er verschillende mogelijkheden qua kredietopening, en zo geldt dat ook bij de Beobank World Travel Mastercard. De kredietopening wordt bepaald op basis van het inkomen, en de maandelijkse uitgaven. De kredietopening is zeer flexibel, en verschilt dan ook per persoon. De uiteindelijke hoogte van de kredietopening wordt samen met de bank beslist en zal ook uiteindelijk overal op de rekening te zien zijn.

Terugbetalen

Voor het terugbetalen van het krediet heeft de Beobank een mooie oplossing bedacht die op vrijwel alle kredietkaarten wordt toegepast. Ze hebben besloten dat er onder de €5000,- maandelijks minimaal 1/18e van het geleende bedrag terugbetaald moet worden, en bij kredietsommen van boven de €5000,- 1/20e van het geleende bedrag per maand.

Je hoeft dus niet in 1 keer het hele bedrag terug te betalen, al mag het wel indien je dit wilt. Beobank heeft voor deze manier gekozen, om ervoor te zorgen dat het terugbetalen van het krediet haalbaar is en blijft voor iedereen.

Verzekeringen

Of je nu in België, of in het buitenland verblijft, het is altijd fijn om je aankopen standaard verzekerd te hebben tegen diefstal en schade. Bij de Beobank World Travel Mastercard ben je er zeker van dat al je aankopen die betaald zijn met je creditcard verzekerd zijn, maar de verzekering bij deze creditcard gaat nog verder je bent namelijk ook gelijk verzekerd voor reisongevallen, vertraging en verlies van bagage, en een verzekering op vlucht en treinvertragingen of gemiste aansluiting. Lees meer over de creditcard en de verzekering op de website van Beobank.

 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be