De deuren van Bis beurs openen weldra opnieuw. In Flanders Expo ontvangen ze u.

Een pak standhouders, merken en professionals die de nieuwste technologieën laten zien.
Jij als klant, bezig zijnde met verbouwing of renovatie kan hier heel wat ideeën opdoen. Soms zijn er zaken waar je nog niet aan gedacht had, iets dat je werk veel makkelijker kan maken. Of iets dat goedkoper is dan je oorspronkelijk idee. Ontdek het op de Bis Beurs 2016.

Naast producten en diensten kan je er ook banken vinden. Het financiële aspect is zeer belangrijk bij een verbouwing. Het kost namelijk heel wat geld, en vaak heb je gewoon niet genoeg eigen middelen. Daar springen de banken graag mee in de dans en stellen je een renovatielening voor. Deze zijn vaak al zeer interessant van kostentarief, maar momenteel heeft Beobank een uiterst interessante  Ecologische renovatielening of klassieke renovatielening. Het kostenpercentage is hier eigenlijk niet het vernoemen waard, het komt bovenop het ontleende kapitaal. Maar een renovatie kost vaak duizenden euro’s. Als we dan spreken van enkele honderden euro’s als kosten. Dan vervalt dat in het grote werk dat een renovatie wel is.

De ecologische of klassieke renovatielening kan je ook snel berekenen door een online simulatie op de website van Beobank. Voer het bedrag in dat je wenst te ontlenen en kies een termijn voor de afbetaling. Even snel krijg je het bedrag van de maandelijkse aflossing te zien. Lijkt je dat een meevaller, dan kan je gelijk de lening aanvragen. De bank gaat graag eerst na wie je bent en wat je inkomsten en uitgaven zijn. Als dat allemaal goed is, dan kan je de renovatielening snel in bezit hebben. Het geld komt op je rekening en jij kan aan de slag met de werken. Eens je aan de werken begint zal je het geld goed spenderen om zoveel mogelijk te kunnen uitvoeren. Met degelijk materiaal en veel goede wil kan je veel zelf doen. Huur je liever een professional in, dan ben je helemaal zeker en is alles van start tot finish afgewerkt.

De lijst van exposanten is trouwens immens groot, de Bis beurs is dan ook zeer populair bij professionals en particulieren die aan de slag willen om hun woning aan te passen. Als je zonder ideeën zit of een tweede mening wil, kan je naar de Expo te Gent afzakken om daar een dagje door te brengen. Alles is vrijblijvend en je kan zoveel mogelijk informatie vergaren als je maar wil. Voor een renovatielening bij Beobank moet je uiteraard op hun stand gaan kijken. Daar zal je iemand te woord staan en alle informatie duidelijk overbrengen. Zo krijg jij snel een beeld van wat de mogelijkheden zijn en hoeveel je uiteindelijk kan lenen. Op basis daarvan kan je ook inschatten welke werken je kan uitvoeren en wat misschien uit de boot zal vallen.

Hou dus zeker een dagje vrij tussen 8 en 16 oktober, de Bisbeurs moet je zeker bezocht hebben. Bekijk het plan op de website, en zoek de Beobank stand. Dan kan je ineens naar daar gaan om je renovatie plannen te starten.

 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be