Wat is er nu mooier om te verhuizen naar het huis van je dromen? Een huis met een mooie grote tuin, een geweldige keuken en een heerlijke woonkamer. Met jouw goede smaak weet je het al snel om te toveren tot precies het huis wat je altijd graag zou willen hebben. In de zomer kun je lekker buiten achter de barbecue kruipen en genieten van een fris drankje. Wat wil je eigenlijk nog meer in het leven. Toch?

Wie is je belangrijkste sponsor?

En om dit alles mogelijk te maken heb je een grote zak met geld gekregen van een bank! Een bank die je na een lang proces hebt uitgekozen. Nou eigenlijk samen met de erkende hypotheekadviseur heb je deze bank uitgekozen. Een hypotheek samen met een goede overlijdensrisico verzekering, een opstal verzekering en ook een manier om de hypotheek af te lossen.

Hoe je begon!

Het begon allemaal toen je in de krant een foto zag van het huis van je dromen. Hierna heb je geen seconde gewacht en de makelaar gebeld om de woning te bezichtigen. Al snel heb je een bod uitgebracht en met een mooie korting de woning aangekocht. Onder voorbehoud van financiering natuurlijk!

Naar de bank!

Hierna direct naar de bank met een koffer vol papieren! Hier heb je je laten voorrekenen wat er mogelijk was. Je hebt je emoties onder controle gehouden en hebt besloten om nog een tweede hypotheekadvies aan te vragen bij een andere adviseur. En dat was maar goed ook. Zij konden je nog scherpere en betere voorwaarden aanbieden. Ook was het gesprek erg fijn en goed. De erkende hypotheekadviseur wist je precies uit te leggen wat banksparen was, een overlijdensrisico verzekering en hoe je maandlasten waren opgebouwd. De rente was een stuk lager en alles was goed geregeld. Het tarief voor deze laatste adviseur was wel een stuk hoger, maar dat was slechts een momentopname. Hij verdiende zijn extra kosten dubbel en dwars terug over de hele looptijd van de hypotheek. En dat is natuurlijk veel belangrijker!

De notaris!

Bij de notaris was vervolgens snel de handtekening gezet toen alle zaken geregeld waren. Het was een geweldige zonnige dag in juni! Je kunt het je nog herinneren als de dag van gisteren!

Verbouwen en verhuizen!

Hierna heb je nog een paar zaken verandert in de woning en al snel een groot feest georganiseerd voor al je vrienden en familie! Het was tijd om volop te genieten van je nieuwe woning en om je geluk te delen met de mensen die je lief hebt! Geweldig gewoon. Ook alle reacties waren positief.

Wacht niet langer en start nog vandaag met het zoeken naar jouw nieuwe droomhuis! 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be