Het kan een heel goed idee zijn om voor een verbouwing in en om het huis een lening voor de renovatie van een woning of een lening voor de heraanleg van een tuin aan te vragen. Vaak is het een waarde vermeerdering van uw woning als u ervoor zorgt dat alles er goed en netjes verzorgd uitziet.

Ecoloan NL 728x90

Bij de cetelem kunt u gemakkelijk online zélf uw lening voor de renovatie van een woning of een lening voor de heraanleg van een tuin aanvragen. U kunt digitaal al uw gegevens invoeren die dan in een beveiligd systeem terechtkomen en de medewerkers van de cetelem zullen uw aanvraag dan in behandeling nemen.

De cetelem is een transparante bank en er worden u nooit extra -vaak onnodige- kosten, zoals dossierkosten, in rekening gebracht. Met één druk op de knop heeft u een duidelijk overzicht van wat u maandelijks in te lossen bedrag is en hoeveel termijnen u nog moet voldoen. Zo heeft u al uw bankzaken gemakkelijk bij elkaar en als u eventuele vragen heeft dan kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers van de cetelem.

Renovatie lening

De renovatie van uw woning kan een hele klus zijn en zeker als de toestand van de woning in een oude staat verkeerd kan dit een kostbaar project worden. Een aanvraag voor een lening voor de renovatie van een woning kan hierbij de uitkomst zijn. U heeft zo in één keer het hele bedrag bij elkaar wat u kwijt zou zijn voor de renovatie en u kunt de klus dan ook in één keer laten uitvoeren.

Als u voldoende geld leent bij de cetelem hoeft u niet zelf te gaan klussen, maar kunt u de gehele renovatie uitbesteden aan een professioneel bedrijf die uw klus netjes en snel kan uitvoeren waardoor u zelf niet zo lang in de troep zit en hier later bij de verkoop van uw woning profijt van kunt hebben.

Maak van tevoren een plan van wat u allemaal wilt aanpakken in de woning en maak hier voor een begroting, neem eventueel de kosten voor het aanleggen van de tuin ook mee, zodat u bij de aanvraag van een lening voor renovatie van een woning of een lening voor de heraanleg van een tuin beschikt over de juiste gegevens. Zo zorgt u ervoor dat u weet wat het bedrag van de lening moet worden en zo heeft u een goed beeld van wat uw maandelijkse rentebedrag zal worden.

Kosten voor een nieuwe vloer of een nieuwe keuken moet u ook niet vergeten en houd tenminste tien procent marge in uw begroting voor onverwachte kosten. Nu u door uw lening meer te besteden heeft hoeft u zelf niet te gaan klussen en houdt u tijd over om op zoek te gaan naar nieuwe meubelen voor in het huis.

Investeren in uw woning en tuin kan heel verstandig zijn omdat de waarde in de woning blijft zitten. Een dergelijke lening is dus zeker geen weggegooid geld. Voor de heraanleg van uw tuin kunt u bij de cetelem een lening voor de heraanleg van een tuin aanvragen.

Het aangezicht van de tuin is belangrijk en zorgt voor een vermeerdering van de waarde van uw huis. Maak ook hiervoor een begroting en laat u goed inlichten door een hoveniersbedrijf. Deze mensen hebben de kennis en de expertise en weten hoe ze op een voordelige manier uw tuin tip top in orde kunnen maken.

U moet niet té luchtig denken over de heraanleg van de tuin want dit kan écht belangrijk zijn. Houd rekening met huisdieren en kinderen. Het is dan bijvoorbeeld handig om een gazon te laten aanleggen en als u absoluut geen groene vingers heeft dan kan kunstgras ook een goede oplossing zijn. Hoe hoog de nieuwe schutting moet worden en hoeveel borders u wilt hebben in uw tuin moet u allemaal meenemen in uw tuinplan.

Vergeet ook het groen niet. Bepaal wat voor een soort bloemen en bomen er in de nieuwe tuin moeten komen en maak een berekening, zodat u als u op de site van cetelem uw lening gaat aanvragen beschikt over de juiste gegevens.

Smaak is erg persoonlijk en u kunt de renovatie van uw woning en van uw tuin zo duur maken als u zelf wilt. Vergeet niet dat goedkoop vaak duurkoop is, dus als u de kans heeft om een lening voor de renovatie van een woning of een lening voor de heraanleg van een tuin aan te vragen dan moet u die zeker grijpen.

Surf snel naar de site van cetelem en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn voor het aanvragen van een lening. De renovatie van uw woning en uw tuin is leuk en prettig maar u moet het allemaal wel erg goed regelen. Cetelem kan u in elk geval helpen bij het financiële gedeelte.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be