Geld lenen Auxifina
Sinds 1947 is Auxifina de specialist in consumptiekrediet in België. Auxifina heeft een brede keuze op het gebied van kredietoplossingen voor alle behoeften en projecten van de klant. Ze hebben verschillende soorten leningen: persoonlijke lening, renovatielening, vakantielening, huwelijkslening, autolening en groepering van de kredieten waardoor u nog maar een krediet overhoudt.
Ze staan voor u garant om een perfecte financiële oplossing op maat voor u te vinden op basis van uw budget en behoeften. Ze hebben een snelle en discrete behandeling van uw dossier. De communicatie van Auxifina naar de klant is duidelijk en transparant. De tevredenheid van de klant is de missie die Auxifina nastreeft.

Leningen en kredieten van Auxifina
Online krediet. Zoals de naam al zegt wordt dit via internet aangevraagd. Zodra het online krediet is aangevraagd wordt het snel verwerkt zodat de klant er snel gebruik van kan maken. Zo kunnen zij al hun klanten snel antwoord geven op de kredietaanvragen die worden gedaan. De gegevens van de klant worden veilig en discreet behandeld.

  • Persoonlijke lening. Dit is een lening op afbetaling waarbij het doel van te voren niet wordt vastgesteld. Het geld kan dus vrij gebruikt worden door de klant zonder dat hij of zij hier verantwoording over hoeft af te leggen. Een persoonlijke lening is eigenlijk een soort krediet en dit wordt in een keer uitgekeerd. De lening wordt op vaste termijnen afgelost. Tijdens deze termijnen moet ook de rente worden betaald. Deze termijnen worden van te voren vastgesteld. Je weet dan hoeveel je moet betalen en wanneer je het moet betalen.
  • Autolening (dit kan voor een auto of een motor). De autolening is een lening op afbetaling. Dit is voor de aankoop van een voertuig. Dit is voor een nieuw of een tweedehands voertuig. Het gaat hierbij dus niet alleen om een auto maar bijvoorbeeld ook een motor, bestelwagen of een mobilhome.
  • Groepering van kredieten. Soms is het goedkoper om verschillende kredieten naar een krediet om te toveren. Hierdoor is je afbetaling hoger want je betaald opeens voor meerdere kredieten in een. Maar het is wel goedkoper want er hoeft minder interest betaald te worden. De terugbetaling mag over een grotere duurtijd betaald worden tegen een goede rente.
  • Vakantielening. Bent u ook enorm toe aan een vakantie maar laat het budget het niet toe? Dan is een vakantielening misschien iets voor u. Met een lening op afbetaling kunt u uw mooie reis of vakantie financieren. Wat er terugbetaald moet worden ligt van te voren al vast. Maar de klant kan wel aangeven hoeveel maanden hij of zij erover wil doen om het af te lossen. Dus het verschilt van klant tot klant wat er per maand betaald wordt.
  • Renovatielening. Ook dit is een lening op afbetaling. Dit dient voor het financieren van bouwmaterialen en andere dingen die men nodig heeft bij het verbouwen van een huis. Omdat er vaak huizen worden verbouwd om hieruit energiebesparing te halen is hierbij vaak sprake van fiscale voordelen. Bij deze lening op afbetaling hoeft te klant geen notariskosten of registratiekosten te betalen. Het is dus een hele fijne en voordelige lening.
  • Huwelijkslening. Een huwelijk moet natuurlijk een unieke en onvergetelijke gebeurtenis worden. Het moet de mooiste dag van je leven worden en daarvoor is vaak geld nodig. Met de huwelijkslening, een lening op afbetaling, kunt u van uw droomhuwelijk de werkelijkheid maken. Per maand betaald u een vast bedrag terug aan Auxifina. Dit wordt van te voren allemaal vastgelegd waardoor u dus niet voor verassingen komt te staan. Zo hoeft er dus niet teveel geld van je maandbudget te gaan. U kunt dus met volle teugen genieten van de mooiste dag van uw leven en het onvergetelijke huwelijksfeest.

Waarom Auxifina?
Auxifina zoekt samen met u naar de perfecte lening voor u. Aan de hand van uw wensen en behoeften gaat Auxifina kijken welke lening bij u past. Daarnaast is Auxifina erg klantvriendelijk. Ze willen het beste voor hun klant. Als de klant tevreden is hebben zij hun doelstelling behaald.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be