De Beobank staat graag voor u klaar als het gaat om geld lenen. Wij bekijken graag een aantal producten/diensten met u waar de Beobank iets in kan betekenen.

In dit artikel zullen wij deze producten even toelichten, zo kunt u ontdekken dat de Beobank enorm veel mogelijkheden heeft. Wij bekijken drie categorieën waar geld voor geleend kan worden. De kans is groot dat u met uw wensen ook in één van deze categorieën valt. Ideaal, want de Beobank kan u dan helpen bij het verwezenlijken van uw dromen.

Lenen voor projecten
Als u geld wilt lenen voor projecten dan is er een mooi product dat u kunt afsluiten bij de Beobank, namelijk de Comfortlening plus. Het voordeel van dit product is de lage rente, namelijk 5,7% op jaarbasis. Let op! Dit percentage is een momentopname en kan inmiddels wel gewijzigd zijn. Kijk even op de website van de Beobank voor het meest actuele rentepercentage. Daarnaast kunt u tot maximaal 7.500 euro lenen. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten van de Beobank. Kortom, bent u nog geen klant, wacht dan niet langer en sluit een voordelige comfortplus lening af voor uw project!

Comfort loan NL Image Banner 975 x 90

Lenen voor een wagen
Veel mensen sluiten een lening af voor een voertuig. In de meeste gevallen zal dit een wagen zijn, tweedehands of nieuw. Maar u kunt natuurlijk ook geld lenen voor een motor. Heeft u altijd al een motor willen hebben? Het ligt nu binnen handbereik. Even geld lenen bij de Beobank en u kunt uw motor aanschaffen. Voor u het weet rijdt u op de Duitse Autobahn met 200 kilometer per uur. Wat kost nou zo’n lening voor een wagen? Wij hebben voor u een proefberekening gedaan via de website van Beobank om u een idee te geven van de kosten. Stel dat u 13.500 euro nodig heeft voor uw nieuwe wagen en u kiest voor een looptijd van 24 maanden. U bent u dat geval zo’n 585 euro per maand kwijt. U kunt er ook voor kiezen om een langere looptijd aan te houden. Als u kiest voor 60 maanden dan betaalt u zo’n 248 euro per maand. We zetten nog even de belangrijkste kenmerken voor u op een rij, uitgaande van een looptijd van 60 maanden.

  • Jaarlijks Kostenpercentage: 3,99 %
  • Totale interest: 1387,20 €
  • Vaste actuariële debetrentevoet: 3,99 %
  • Totaal te betalen: 14887,20 €

Lenen voor uw woning
Geld lenen voor uw woning kan meerdere doelen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u geld wilt lenen voor de aanleg van een luxe tuin. Wellicht heeft u al bedacht hoe uw tuin eruit moet komen te zijn. Wellicht ontbreekt alleen het geld nodig. De Beobank wil u graag helpen bij het financieren van uw tuin. Naast een nieuwe tuin kunt u natuurlijk ook geld lenen voor een nieuwe keuken of badkamer.
Het speciale ecokrediet kan ook erg interessant zijn. Met dit krediet kunt u bijvoorbeeld de beglazing in uw woning vervangen. Veel woningen hebben nog enkel glas en dat is totaal niet energie zuinig. Met een ecokrediet kunt u de beglazing vervangen voor dubbelglas. Ook kunt u uw woning beter isoleren of een nieuwe ketel plaatsen die energiezuiniger is.
Het laatste punt als het gaat om uw woning is verbouwen. Veel mensen verbouwen regelmatig hun woning. Zo kan het zo zijn dat u een nieuw dakraam of dakkapel wilt laten plaatsen. Zomaar twee voorbeelden die veel geld kunnen kosten. Als u dit geld niet op een rekening heeft staan kan een krediet zeer handig zijn. Ook voor deze zaken kunt u bij de Beobank een krediet aanvragen.

Eco Credit 300x250 NL

Meer informatie
Het kan natuurlijk zijn dat u na het lezen van al deze informatie over de verschillende leningen bij de Beobank nog vragen heeft. In dat geval is het raadzaam om contact op te nemen met de Beobank. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden als het gaat om contact. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf telefonisch contact opnemen met de bank via het telefoonnummer 0800 96 260. Op de website van de bank heeft u ook de mogelijkheid om terug te laten bellen. Het voordeel hiervan is dat u zelf niet hoeft te bellen, maar dat u gebeld wordt. Het enige dat u moet doen is uw eigen telefoonnummer doorgeven, u wordt vervolgens vanzelf gebeld.
Naast telefonisch contact is fysiek contact ook mogelijk. Hiervoor moet u wel even langs een kantoor van de Beobank. Op de website van de Beobank kunt u een overzicht bekijken van de verschillende vestigingen en kunt u nagaan waar er een Beobank bij u in de buurt is. Gelukkig is er altijd wel een Beobank bij u in de buurt. In Antwerpen zijn er maar liefst 10 vestigingen terug te vinden en in Brussel 9. Maar ook in kleinere plaatsen zoals Mol, Lommel en Geel bijvoorbeeld kunt u een Beobank vinden. Kortom, de Beobank is altijd dicht bij u in de buurt!

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be