Denkt u erover na om uw woning te isoleren? Een goed geïsoleerde woning levert direct een aanzienlijke energiebesparing en dus geldbesparing op. Maar lang niet iedereen is bij machte om zomaar even een paar duizend euro te betalen voor het isoleren van een woning. Als u daarvoor ook onvoldoende budget heeft dan kunt u bij de meeste banken terecht voor een lening op afbetaling. U lost maandelijks een vast bedrag af. En omdat u maandelijks een fors bedrag bespaart op de energiekosten, kunt u dat bedrag (deels) gebruiken voor de aflossing van de lening.Woning isoleren is een goede investering

Uw woning isoleren is een hele goede investering. Uw energierekening zal lager uitvallen en met het geldbedrag dat u per maand bespaart kunt u weer de lening aflossen. In feite verdient de lening zichzelf weer terug. Daarnaast profiteert ook het milieu mee. Ook zult u ervaren dat in een goed geïsoleerde woning het comfort er aanzienlijk op vooruit gaat.

Tenslotte stijgt de waarde van uw woning. Kortom: Het isoleren van een woning is de beste investering die u kunt doen. Maar aan al die werkzaamheden hangt vanzelfsprekend een prijskaart. Als u dit geld niet zomaar kan ophoesten, dan kan een bank uitkomst bieden. Sluit een renovatielening af in de vorm van een lening op afbetaling.

Lening op afbetaling voor woning isolatieDe voordelen van deze leenvorm is dat u de kosten voor de renovatie kunt spreiden over meerdere maanden of jaren. U hoeft uw spaargeld niet te gebruiken zodat u incidentele kosten in de toekomst kan blijven opvangen. Na ontvangst van de lening kunt u meteen starten met het isoleren en direct besparen op uw energiekosten!

Voorwaarden renovatielening

Een lening voor renovaties wordt alleen verstrekt indien u kan aantonen dat u uw woning gaat isoleren. In België betaalt u minder btw over de kosten van een renovatie indien uw woning ouder is dan tien jaar. Het btw tarief is in dat geval maar 6% btw in plaats van 21% bij nieuwere woningen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be