Het dak van uw lening lekt en u wilt het laten repareren of misschien wilt u wel een terras in de tuin aanleggen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u uw hele woning wilt verbouwen, zodat het precies uw droomhuis wordt. Maar waar haalt u het geld vandaan? Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om geld te lenen voor renovatiekosten.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening kunt u meerdere malen geld opnemen zolang u maar onder de limiet blijft. Als u toch tot de limiet komt, kunt u weer geld opnemen als u een gedeelte heeft terugbetaald. Een persoonlijke lening heeft een bepaalde looptijd en gedurende de hele looptijd kunt u tot de limiet geld opnemen. Stel dat u uw hele huis wilt verbouwen en u heeft geen idee hoe hoog de kosten zullen oplopen. Dan is het verstandig om te kiezen voor een persoonlijke lening. U neemt enkel het geld op dat u nodig heeft en enkel over dit bedrag moet u rente betalen.

Privé-lening

Met een privé-lening kunt u slechts eenmalig geld opnemen. Dit geld betaalt u in termijnen terug aan de kredietverstrekker. Het bedrag kunt u gebruiken om een nieuwe keuken in uw huis te plaatsen of een nieuwe vloer aan te leggen. Voor een privé-rekening kunt u het beste kiezen als u slechts een klein gedeelte van uw woning wilt verbouwen.

Waar kunt u geld lenen voor renovatiekosten?

Geld lenen voor renovatiekosten kunt u doen bij een bank of bij een particulier. Over het algemeen bent u bij een particulier voordeliger uit, want de rente is hier meestal lager dan bij een bank. Niet ieder bedrijf biedt persoonlijke leningen én privé-leningen aan. Bij Kredietpartner heeft u echter wel de keuze uit beide leningen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be