Goedkoper geld lenen

Als u al een lening heeft, of u wilt er één gaan afsluiten dan is het van belang om zo goedkoop mogelijk een lening af te sluiten. Goedkoper geld lenen begint met leningen met elkaar vergelijken. Er zijn tientallen aanbieders waar u een lening kunt afsluiten. Het is verstandig om bij diverse aanbieders een lening aan te vragen. Hierdoor is de kans zeer groot dat u goedkoper geld kunt gaan lenen.

Waarom leningen vergelijken

Leningen vergelijken is verstandig omdat de kans dan groot is dat aanbieders met elkaar gaan concurreren. De kans dat u een goedkopere lening krijgt is daardoor veel groter. Ook zullen de aanbieders beter hun best moeten doen om u als klant binnen te gaan halen. U kunt dit zeer waarschijnlijk direct merken aan de dienstverlening. De bank of kredietmakelaar zal veel beter zijn best doen om de allerbeste offerte voor u neer te leggen als er meerdere aanbieders zijn.

Goekdoper geld lenen bij de bank

Het was geen moeilijk onderzoek maar toch hebben wij het voor u uitgevoerd. Geld lenen bij een bank is vele malen goedkoper geld lenen dan geld lenen bij een kredietmakelaar. Goedkoop
ttp://www.kredietje.be/” title=”geld lenen”>geld lenen doet u bij een bank en niet bij een kredietmakelaar. Naast het gegeven dat kredietmakelaars liever kredieten aan u adviseren met een betaalbescherming, hanteren zij ook nog een hogere interest. Het verschil kan in sommige gevallen zelfs oplopen tot 5% op jaarbasis. Wat bijna een verdubbeling is aan interest omdat u bij de banken goedkoper geld kunt lenen vanaf 3,49% en als u geld gaat lenen voor een nieuwe, of zelfs een gebruikte auto, kunt u al geld lenen vanaf 2,99%. Leningen zijn de laatste jaren niet zo voordelig geweest. Ook met een verbouwingslening bent u goedkoper uit. De meeste kredietmakelaars kennen overigens geen aparte vormen van geld lenen. Zij hanteren één tarief.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be